Ξεσπά η μάνα του 6χρονου που εγκατάλειψε οδηγός σχολικού λεωφορείου: «Του έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα» [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεσπά η μάνα του 6χρονου που εγκατάλειψε οδηγός σχολικού λεωφορείου: «Του έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα» [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στην Εύβοια παράτησε σε ερημικό σημείο ένα 6χρονο αγοράκι, το οποίο μάλιστα πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής.Η 35χρονη μητέρα μιλάει για την περιπέτεια που έζησε το αγοράκι της και ξεσπά με οργή εναντίον του οδηγού.

Ηταν λίγες ημέρες πριν, όταν ο οδηγός του σχολικού έκανε την καθιερωμένη διαδρομή Ερέτρια - Χαλκίδα για να πάρει τους μικρούς μαθητές του δημοτικού σχολείου και να τους επιστρέψει στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια του επιστροφής ο οδηγός να παρατήσει σε ερημικό σημείο τον 6χρονο μαθητή, καθώς ο 35χρονος βιαζόταν, όπως ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Σύμφωνα με το eviazoom, το αγοράκι τον παρακάλεσε να μην τον αφήσει μόνο του στην ερημιά, αλλά ο οδηγός του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα να υποστεί ψυχολογικό σοκ. Μία οικογενειακή φίλη ήταν αυτή που εντόπισε τυχαία το μικρό αγόρι και επικοινώνησε άμεσα με την 35χρονη μητέρα του για να την ενημερώσει.

Η 35χρονη μόλις παρέλαβε το αγοράκι σε κατάσταση σοκ, πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του οδηγού, ο οποίος κατηγορείται για εγκατάλειψη και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ μετά την απολογία του στον εισαγγελέα, απομακρύνθηκε και από το σχολείο.

Η μητέρα μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom και βρέθηκε ξανά στο σημείο που το αγοράκι της πέρασε τις χειρότερες ώρες της ζωής του.

Ξεσπά η μάνα του 6χρονου που εγκατάλειψε οδηγός σχολικού λεωφορείου: «Του έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ξέσπασε κατά του 35χρονου και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Παράτησε το παιδί μου στην ερημιά και του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Μόλις το πήρα στα χέρια μου έτρεμε και ήταν άσπρος σαν πανί και προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Τον πήγα σε παιδοψυχολόγο, αφού φοβάται να πάει ακόμα και στο σχολείο.

Ξεσπά η μάνα του 6χρονου που εγκατάλειψε οδηγός σχολικού λεωφορείου: «Του έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Θα κάνω τα πάντα να τιμωρηθεί ο οδηγός και δεν θα ηρεμήσω αν δεν σιγουρευτώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μεταφέρει ποτέ στην ζωή του παιδιά».

Ξεσπά η μάνα του 6χρονου που εγκατάλειψε οδηγός σχολικού λεωφορείου: «Του έκλεισε τη πόρτα στα μούτρα» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπο της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ