Αδειες οι σκηνές στο γήπεδο Ληξουρίου -Οι κάτοικοι προτιμούν τα αυτοκίνητά τους και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ - iefimerida.gr

Αδειες οι σκηνές στο γήπεδο Ληξουρίου -Οι κάτοικοι προτιμούν τα αυτοκίνητά τους και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί οι σκηνές να έχουν φθάσει και να έχουν στηθεί στην Κεφαλονιά, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι κάτοικοι προτιμούν να κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους, σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ, στο κλειστό γυμναστήριο ή σε φιλικά σπίτια.

Μάλιστα, ήδη πλέον στο νησί έχουν φτάσει και τα λινά υποστρώματα για τις σκηνές για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της υγρασίας από το γρασίδι του γηπέδου, αλλά και πάλι οι κάτοικοι δεν δείχνουν να τις προτιμούν.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στο Ληξούρι, αλλά και τις άλλες περιοχές πασχίζουν να βρουν την χαμένη κανονικότητα της καθημερινότητας. Εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή παραμένει το γεγονός ότι παρά τις προσπάθειες των συνεργείων της ΕΥΔΑΠ, που βρίσκονται στο νησί, δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με το πόσιμο νερό, ενώ εξακολουθούν οι δυσκολίες στην ηλεκτροδότηση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ