Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πάρα πολύ όμορφη ημέρα, για να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, το οποίο έχει σχέση και με την οικογένειά σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας και έχουν άμεση σχέση και με τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να προωθηθούν. Ίσως να σας βοηθήσουν φίλοι σε αυτό, ενώ θα πρέπει να προσέχετε θέματα της εργασίας σας ή ακόμα και της υγείας σας. Εάν προκύψει κάποιο θέμα μελετήστε το πολύ προσεκτικά. Επειδή από αύριο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να υπαναχωρήσετε, να επανεξετάσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την υγεία ή την εργασία σας. Προσοχή από αύριο μην γίνουν λάθη. Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά ευχάριστη, αν και κάνετε αρκετές υπερβολές αν είστε γεννημένοι 4-6 Απριλίου. Αν είστε γεννημένοι 12-14 Απριλίου, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Ο Άρης απέναντι σας πορεύεται με μικρά βήματα, πιάνει όλο το τρίτο δεκαήμερο, ενώ και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας. Έτσι, σε εντάσεις που έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα πρέπει όσο μπορείτε να κρατάτε χαμηλούς τόνους. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μην βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Ακόμη, μην δίνετε αφορμές για σχόλια, ειδικά σε ανθρώπους του περιβάλλοντος σας που μπορεί να σας σχολιάσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον δικό σας ζώδιο και σήμερα. Έτσι, είναι μια μέρα που θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά την περίοδο αυτή. Ενδεχομένως φίλοι, γενικότερα, ή συγγενείς να σας βοηθήσουν στις προσπάθειες σας. Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να φορτίζει εσάς που είστε γεννημένοι 6-8 Μαΐου. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα σήμερα, και όχι μόνο, εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 4-5 Μαΐου με επαφές, ταξίδια στο εξωτερικό, συναντήσεις και συζητήσεις. Προσέχετε την συναισθηματική σας ζωή και πάνω από όλα προσέχετε τη σχέση σας, αν είστε γεννημένοι 12-14 Μαΐου. Ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να δημιουργεί σιγά σιγά μια παγωνιά στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή μια απόσταση μεταξύ σας. Στο χώρο της εργασίας σας θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Προσέχετε όμως, ξεκουραστείτε και αποφύγετε τις εντάσεις με υφισταμένους σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα μπορεί να υπάρχουν άγχη ή συναλλαγές πίσω από κλειστές πόρτες. Τις συναλλαγές οικονομικών θα πρέπει γενικά να τις προσέξετε. Κρατήστε μυστικά τα οικονομικά σχέδιά σας. Ενδεχομένως να λάβετε δώρα ή να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γεννημένοι 21-23 Ιουνίου, προσέχετε λάθη στον επαγγελματικό σας τομέα, τα οποία θα είναι σημαντικά. Από αύριο, που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα υπαναχωρήσετε, θα αναθεωρήσετε, θα διαπραγματευτείτε εκ νέου θέματα που έχουν σχέση ή με την ακίνητη περιουσία σας ή ακόμα και με τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας, σιγά σιγά και αργότερα, ιδιαίτερα από τον άλλο μήνα, θα ρυθμιστούν. Δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας τώρα στους αγαπημένους σας. Πολλοί θα αλλάξετε ρότα αυτή τη στιγμή, θα μπουν νέοι φίλοι στη ζωή σας, θα έχετε νέες ιδέες, αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου. Μια αλλαγή στο πλάνο της ζωής σας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Πάντως προσέχετε την υγεία σας και ασχοληθείτε με την δουλειά σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη, κυβερνήτης σας, σήμερα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό ζώδιο, τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ η κοινωνική ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται αυτόν τον καιρό, ακόμη και για σας που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν έχετε κάποια σχέδια όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Καρκίνου, από αύριο είτε θα τα δείτε να καθυστερούν αυτά τα σχέδια είτε εσείς θα τα αναθεωρήσετε, ή θα αλλάξετε γνώμη. Γενικότερα θα υπάρξουν και παραινέσεις ή παρεμβολές φίλων ή συγγενών, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές των σχεδίων σας. Όμως, θυμηθείτε ότι τα σχέδια τα οποία θα καθυστερούν, από τα μέσα Μαρτίου θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Προσέχετε τον επαγγελματικό σας χώρο, αν είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Ιουνίου. Αποφύγετε αλλαγές τις οποίες δεν έχετε μελετήσει πολύ προσεκτικά και πάνω από όλα αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Άλλοι θα κάνετε μετακινήσεις, μετακομίσεις, ενώ θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας ενδεχομένως να σας ενοχλούν. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες διενέξεις για αυτά που θέλετε να κάνετε με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως, υπάρχει μια σταθεροποιητική τάση, η οποία σιγά σιγά θα φανεί.

Λέων

Για σας τους Λέοντες ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό θέμα θα μπορούσε να δώσει ό,τι καλύτερο την περίοδο αυτή, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Θέματα της εργασίας σας προωθούνται. Βέβαια, θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ένα οικονομικό θέμα, αν μπορείτε επιλύστε το σήμερα, γιατί από αύριο ή εσείς θα μετανιώσετε ή αυτό θα καθυστερήσει, παρά το γεγονός ότι τον άλλο μήνα θα επανέλθει στο προσκήνιο. Θα έχετε αλλαγές, οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές και έχουν σχέση είτε με το εξωτερικό είτε με μια συνεργασία καινούργια, την οποία θα δείτε αργότερα να πραγματοποιείται. Οι ατελείωτες μετακινήσεις και οι επαφές δεν παύουν. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Προσπαθήστε να βοηθήσετε πρόσωπα της οικογένειάς σας που μπορεί να σας έχουν ανάγκη, ειδικά αν είστε γεννημένοι λίγο πριν ή λίγο μετά τις 14 Αυγούστου.

Παρθένος

Τα πράγματα φαίνονται να είναι ιδιαίτερα καλά για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου. Μπορεί να χαίρεστε, να διασκεδάζετε, να έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Σεπτεμβρίου. Ενώ η Αφροδίτη μέχρι το τέλος του μήνα, και όχι μόνο, θα ευνοεί τον τομέα αυτό της ζωής σας, σήμερα η Σελήνη σάς ανοίγει δρόμους για ταξίδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις. Ο Άρης ευνοεί τα οικονομικά σας, αν και έχετε αρκετά έξοδα. Ο χώρος της εργασίας σας φαίνεται να προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Αν όμως είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ένα σχέδιο για μια σχέση ή μια συνεργασία σας φαίνεται ότι σιγά σιγά θα αρχίσετε να το σκέφτεστε ξανά, να αναθεωρείτε τις απόψεις σας ή να δείτε ότι δεν είναι αυτή ακριβώς που θέλετε. Σε λίγες μέρες ο Ερμής θα επιστρέψει κατά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, οπότε θα επανέλθουν στην επιφάνεια θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας και σας απασχολούν άμεσα. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα που ίσως έχει άμεση σχέση με την οικογένειά σας, ενώ θα σας απασχολήσουν θέματα της οικογένειάς σας. Θα κάνετε έξοδα, τα οποία όμως θα είναι ευχάριστα, θα δεχθείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή ευνοείται, αν είστε γεννημένοι 3-5 Οκτωβρίου, όμως στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας θα υπάρχουν απρόοπτες, αν όχι εμπλοκές, καθυστερήσεις, θα μπορούσα να πω. Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν είστε γεννημένοι 4-6 Οκτωβρίου, προσέχετε υπερβολές ή λάθη που μπορεί να κάνετε. Μην δείχνετε αλαζονεία και μην ανακατεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας θέματα. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών είστε πολύ δραστήριοι και ανανεωμένοι, αλλά φροντίστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι σαν να έχετε προσωπική Πανσέληνο. Η Σελήνη, απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, όμως φροντίστε να αποφύγετε τις παρανοήσεις ή τις παρεξηγήσεις. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς και προέρχεται από τον χώρο της εργασίας σας. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Νοεμβρίου, ενώ οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών έχετε προβληματισμούς και ίσως κάποια σχέδιά σας αλλάξουν. Μην ανακατεύετε συγγενείς ή φίλους με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ενδεχομένως να μετανιώσετε για μια συναισθηματική σας υπόθεση ή να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για σχέση σας ή για ένα παιδί. Η οικογενειακή ζωή εξακολουθεί αν σας απασχολεί.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες σήμερα θα ασχοληθείτε με ένα θέμα του σπιτιού, της οικογένειας ή γενικά της εργασίας σας. Εργασιακά και οικονομικά σας θέματα φαίνεται να αποδίδουν αυτόν τον καιρό. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα έχετε καθυστερήσεις ή λάθη σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να νιώσετε απογοητευμένοι ή τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς τα θέλετε. Παρ΄όλα αυτά ετοιμαστείτε για συναρπαστικές αλλαγές, αν είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Γενικότερα η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να σας χαρίζει αρκετά. Βεβαίως, το άγχος δεν σας λείπει. Γενικότερα έχετε ένα άγχος, είτε για οικονομικά σας είτε για τα επαγγελματικά σας, ενώ συγγενικά σας πρόσωπα μπορούν να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα για σας τους Αιγόκερους. Η Σελήνη είναι στον Ταύρο και εσείς θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Ιανουαρίου, διανύετε μια περίοδο μεγάλης γοητείας. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Ιανουαρίου υπάρχει ένταση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα δείτε φίλους από τα παλιά ή θα αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας ή τις σχέσεις σας με συγγενικά σας πρόσωπα ή άτομα του περιβάλλοντός σας. Ένα ταξίδι μπορεί τώρα να καθυστερήσει, αλλά θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου, και αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια μέρα κατά την οποία θα ασχοληθείτε με ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο είναι σημαντικό. Υπάρχει ακόμα ένα άγχος, το οποίο σας φορτίζει. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα μετανιώσετε ή θα δείτε κάποια χρήματα να καθυστερούν, παρά το γεγονός ότι είστε αρκετά δυναμικοί. Αν ασχολείστε με ταξίδια, με γραπτά, με έρευνες, ίσως είστε πολύ μαχητικοί και πρέπει να προσέχετε. Πάντως, ο χώρος της εργασίας σας, έστω και με καθυστερήσεις, έχει να σας δώσει πολλά.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε κατά την διάρκεια διαδρομών είτε γενικότερα σε φιλικό περιβάλλον. Είναι μια γλυκιά μέρα για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, η πορεία του ανάδρομου Ερμή από αύριο θα σας κάνει να μετανιώσετε για μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Ασχοληθείτε με ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι σημαντικό, ενώ σιγά σιγά –έστω και αν δεν το αντιλαμβάνεστε αυτή της στιγμή -σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας. Μπορεί να έχετε άγχη για την εργασία σας ή την υγεία σας ή ακόμα και για την υγεία αγαπημένων σας προσώπων. Παρ' όλα αυτά σήμερα είναι μέρα για να χαρείτε με τους αγαπημένους σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ