Η οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες στην Κεφαλονιά: 500 ευρώ για ενοίκιο και 6.000 για τις ζημιές - iefimerida.gr

Η οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες στην Κεφαλονιά: 500 ευρώ για ενοίκιο και 6.000 για τις ζημιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου την Τετάρτη το απόγευμα, υπό τον πρωθυπουργό, αποφασίστηκαν τα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη η Κεφαλονιά, από τα χτυπήματα του Εγκέλαδου.Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκαν διαδικασίες εξπρές, προκειμένου οι πληγέντες να πάρουν άμεσα χρήματα και να επισκευάσουν τα σπίτια τους, ενώ στη δέσμη μέτρων για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς που θα ανακοινωθεί την Τρίτη, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής :

Αυτά είναι ορισμένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Παράλληλα, ανέφερε πως σε δύο μήνες θα είναι πλήρως λειτουργικό το λιμάνι του Ληξουρίου, θα τοποθετηθούν 45 αίθουσες προκάτ για τη λειτουργία των σχολείων, θα γίνει αποκατάσταση του δρόμου Ληξούρι - Αργοστόλι και πως νέο κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ μεταβαίνει στο νησί, για την ταχεία επιδιόρθωση των βλαβών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ