Τέλος το 185 -Αλλάζει το κέντρο εξυπηρέτησης επιβατών ΟΑΣΑ - iefimerida.gr

Τέλος το 185 -Αλλάζει το κέντρο εξυπηρέτησης επιβατών ΟΑΣΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέο αριθμό θα πρέπει να καλούν οι επιβάτες του ΟΑΣΑ, προκειμένου να ενημερωθούν και να παίρνουν πληροφορίες για δρομολόγια, σταθμούς και στάσεις, τιμές και ισχύ εισιτηρίων και καρτών, εκδοτήρια, έλεγχο κομίστρου, αναζήτηση απωλεσθέντων αντικειμένων, χώρους στάθμευσης, φύλαξη αποσκευών και γενικότερα χρήσιμες οδηγίες για τη μετακίνησή τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Από τη στιγμή διακόπηκε, οριστικά, η ισχύς του τριψήφιου αριθμού κλήσης 185, το κοινό θα πρέπει να καλεί στο 11185.

Επισημαίνεται ότι η χρέωση για κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι αστική, ενώ το κόστος κλήσης από κινητά τηλέφωνα εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να αντλεί πληροφόρηση και ενημέρωση, για τα αστικά μέσα συγκοινωνίας, στον ιστότοπο του ΟΑΣΑ http://www.oasa.gr, αλλά και να επικοινωνεί ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα αποστολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δρομολόγια ΟΑΣΑ πληροφορίες επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ