Χρυσό στο χάος για το Σότσι -Δημοσιογράφοι σε ξενοδοχεία χωρίς νερό, θέρμανση και ίντερνετ ή στο... δρόμο - iefimerida.gr

Χρυσό στο χάος για το Σότσι -Δημοσιογράφοι σε ξενοδοχεία χωρίς νερό, θέρμανση και ίντερνετ ή στο... δρόμο

Χρυσό στο χάος για το Σότσι -Δημοσιογράφοι σε ξενοδοχεία χωρίς νερό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό της βρύσης, είναι επικίνδυνο». Κι όμως, αυτή η ανακοίνωση υπήρχε σε διαπιστευμένο, από τη ΔΟΕ, ξενοδοχείο για τους δημοσιογράφους στο Σότσι. Η τελετή έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων θα γίνει την Παρασκευή, αλλά στη ρώσικη πόλη τα έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη!

Μόλις πάτησαν το πόδι τους στο Σότσι, ο ένας μετά τον άλλο, οι απεσταλμένοι των διεθνών δικτύων, άρχισαν να... απονέμουν στους Ρώσους το χρυσό μετάλλιο στο χάος. Η κατάσταση που επικρατεί στα ξενοδοχεία για τους δημοσιογράφους δεν έχει προηγούμενο, με έξι από τα εννιά να είναι έτοιμα, αλλά ακόμη κι αυτά έχουν σοβαρά προβλήματα.

Κάπως έτσι άρχισε στο Twitter η... κόντρα για το ποιος έχει ακούσει το πιο απίστευτο, με τους ρεπόρτερ στο Σότσι να προσπαθούν να διασκεδάσουν τον πόνο τους. Σε κάποια ξενοδοχεία δεν υπάρχει νερό, σε άλλα υπάρχει η σοβαρή προειδοποίηση, αν και όποτε η βρύση αρχίσει να τρέχει, να μην πιει κανείς το νερό που βγαίνει από αυτό. Αλλού οι εργάτες, που κάνουν επισκευές, μπαινοβγαίνουν ακόμη στα δωμάτια, ενώ υπάρχει ξενοδοχείο στο οποίο «κόβουν» βόλτες αδέσποτα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μπάχαλο που αντιμετώπισε το CNN. Το ειδησιογραφικό δίκτυο είχε κλείσει 11 δωμάτια πριν από πέντε μήνες για τους απεσταλμένους τους, αλλά μόλις έφτασαν εκεί τους ενημέρωσαν ότι μόνο το ένα είναι διαθέσιμο. Αλλοι δημοσιογράφοι πανηγύριζαν στο Twitter γιατί κατάφεραν να μπουν σε δωμάτιο, έστω κι αν αυτό δεν είναι νερό, θέρμανση και σύνδεση ίντερνετ. Τουλάχιστον, όμως, υπήρχε πάνω σε ένα γραφειάκι μία κορνίζα με φωτογραφία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ