Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί με τη Σελήνη στον Ταύρο μπορείτε σήμερα να προωθήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. Αποφύγετε τις διενέξεις, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Για αρκετό καιρό, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, ο Άρης θα δημιουργεί μια ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, η οποία δεν αποκλείεται να συνεχίσει να υπάρχει και μέσα στο Μάρτιο. Έτσι, ρίξτε τους τόνους, αποφύγετε τις επιδράσεις των χθεσινών εντάσεων που μπορεί να είχατε και μη δίνετε αφορμές για σχόλια. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια αρνητικά σχόλια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή ακόμα και του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν αυτόν τον καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-6 Απριλίου, τόσο σε συναισθηματικά σας θέματα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η κοινωνική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ευχάριστη, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας φορτίσει, όμως προβλέπονται σημαντικές λύσεις αργότερα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, η οποία θα μπορούσε να δώσει ευχάριστα γεγονότα. Πρόσωπα του συγγενικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος μπορεί να σας βοηθήσουν. Βλέπετε, γενικότερα, να ανανεώνεται η ζωή σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά τα πράγματα. Για μια υπόθεση, η οποία καθυστερούσε, είτε είναι συναισθηματική είτε οικονομική, ευνοείστε εσείς που είστε γεννημένοι 4-6 Μαΐου. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις ευνοούνται, ενώ θέματα εργασίας ή ακόμα και υγείας μπορεί να σας προδίδουν. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, 21-23 Απριλίου σήμερα, το πολύ αύριο, ρυθμίστε μια υπόθεση που έχει σχέση με την συλλογική δουλειά ή με φίλους γενικότερα. Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, να έχετε διαίσθηση, έναν οραματισμό, ενω ένα όνειρο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Όσον αφορά τον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο υπάρχει ένα άγχος, όμως σήμερα ίσως και αύριο είναι μια καλή μέρα, για να προωθήσετε ανάλογα θέματα.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι των δύο τριών πρώτων ημερών, δηλαδή οι γεννημένοι 22-24 Μαΐου, αποφύγετε σημαντικές κινήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, εκτός αν είστε καλλιτέχνες και έχετε διαίσθηση και οραματισμό. Οι υπόλοιποι μπορεί να κάνετε ένα λάθος, για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα. Προσέχετε, λοιπόν. Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες ευνοούνται για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Σήμερα απαιτείται προσοχή για ένα οικονομικό θέμα, ώστε γενικότερα να το ρυθμίσετε. Θα υπάρχουν αλλαγές για σας που είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου, ενώ η συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας φαίνεται να μπαίνουν επιτέλους σε ένα δρόμο. Ωστόσο, πολύ πάθος σάς διακρίνει για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να πιέζετε τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ η συμπεριφορά σας.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους είναι μια πολύ καλή μέρα. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, φροντίστε να επωφεληθείτε. Ταξίδια, επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις ευνοούνται, όπως επίσης και οι φιλικές συναναστροφές. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας περίγυρο σάς φορτίζουν. Εσείς οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου εξακολουθείτε να είστε σε μια φάση εντελώς εξωπραγματική. Ίσως είναι κάποια υπερβολή που κάνετε, ίσως είναι κάτι θεαματικό, το οποίο συντελείται τώρα. Όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι και μετά τον Απρίλιο τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι ίδια. Χρειάζεται προσοχή, λοιπόν. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνεται ότι είστε σε μια αντιφατική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι είναι βέβαιο πως στο τέλος - έστω και μετά από διενέξεις - τα σχέδιά σας θα προωθηθούν. Στο χώρο της δουλειάς υπάρχει μια πρόοδος, η οποία είναι σημαντική.

Λέων

Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, κινείται απέναντι από το ζώδιο σας και σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Σήμερα φροντίστε να διεκπεραιώσετε ένα θέμα που έχει σχέση με την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή. Η Σελήνη στον Ταύρο σάς δίνει την ευκαιρία να δράσετε, χωρίς όμως να προκαλείτε τους άλλους. Αποφύγετε να γίνετε υπαίτιοι διενέξεων. Στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρχει σημαντική πρόοδος, ενώ θα είναι ατελείωτες οι υποχρεώσεις σας, οι εντάσεις και οι συζητήσεις. Μην αφήνετε πρόσωπα της οικογένειάς σας να σας δημιουργούν προβλήματα, ωστόσο θα πρέπει βεβαίως να συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Για ένα οικονομικό σας θέμα θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι ακολουθείτε τον σωστό δρόμο. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τα πράγματα, αν σας δώσουν κάποιες υποσχέσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να σας υπόσχονται κάτι απίθανο ή εντελώς απατηλό.

Παρθένος

Όσον αφορά εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, εάν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, κάτι λάθος ή απατηλό μπορεί να συμβαίνει αυτόν τον καιρό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο, σήμερα, με τη Σελήνη στον Ταύρο, μπορείτε να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, πνευματικές εργασίες και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Σε αυτό βέβαια μπορεί να σας βοηθήσουν και κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Έτσι, θα δείτε την κοινωνική σας ζωή να παίρνει έναν νέο δρόμο. Εάν είστε γεννημένοι 6-8 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη, η οποία κινείται σε ορθή πια πορεία στον Αιγόκερω, σας υπόσχεται ευχάριστα γεγονότα για την κοινωνική σας ζωή, ενώ τα οικονομικά σας δεν παύουν να τρέχουν.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί σήμερα μπορείτε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα ή ένα επαγγελματικό που έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Η οικογενειακή σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί και να σας δημιουργεί ευχάριστα έξοδα. Ωστόσο, για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας υπάρχει ένταση αλλά συγχρόνως και δράση. Στον χώρο της δουλειάς σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, θα πρέπει να είστε βέβαιοι για την διάγνωση που θα σας κάνουν ή για τα φάρμακα που θα σας δώσουν, γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος. Φάση υπερβολής περνάτε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Οκτωβρίου, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με ένα γάμο ή ένα επαγγελματικό σας θέμα είναι καλύτερα να το συζητήσετε μετά τον Μάρτιο.

Σκορπιός

Εσάς τους Σκορπιούς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι αποζητούν μια λύση από εσάς. Οι συναντήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, ενώ ο Ήλιος ευνοεί τις οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες μάλιστα σας απασχολούν. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο γίνονται θαυμάσιες αυτόν τον καιρό. Ωστόσο, υπάρχει ένα άγχος γενικότερα για τη δουλειά σας ή ακόμα και για ένα θέμα της υγείας σας. Υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με νομικά ή διαδικαστικά θέματα αλλά και με σπουδές ή πνευματικές εργασίες μπορεί να καθυστερούν τώρα, αλλά θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου προσέχετε τις κινήσεις που μπορεί να κάνετε τώρα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα είναι μια καλή μέρα, για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας ή ακόμα και με θέματα της υγείας σας, τα οποία είναι σημαντικά. Πρόοδος πραγματοποιείται σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι σχέσεις σας με τους φίλους σας σταθεροποιούνται. Αν είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέχετε κάτι απατηλό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, ή κάποιο λάθος ή κάτι που δεν μπορείτε να πλησιάσετε. Ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό θέμα σας θα καθυστερήσει ένα μήνα, αλλά ουσιαστικά θα προωθηθεί. Φίλοι μπορεί να βοηθήσουν τις προσπάθειές σας αλλά ακόμα και τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο είναι μια πάρα πολύ καλή Σελήνη για σας τους Αιγόκερους. Η θέση της αυτή δείχνει ότι θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε γεννημένοι 3-5 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή. Μόνο αν είστε γεννημένοι 14-15 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέχετε, γιατί θέματα επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο και σας φορτίζουν ιδιαίτερα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Οι οικογενειακές σας καταστάσεις αλλάζουν και αυτό σίγουρα σας φορτίζει. Ωστόσο, οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν από τον ερχόμενο μήνα. Πολλοί θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή γενικότερα σε κάτι σοβαρό που θα αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους αυτή είναι μια ευχάριστη περίοδος, η οποία και είναι πάρα πολύ σημαντική και θα μπορούσε να αποδώσει ό,τι καλύτερο για σας. Ο Άρης σάς δημιουργεί την ανάγκη να δράσετε, να επικοινωνήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια προωθείται. Προσέχετε βέβαια αν είστε γεννημένοι 13-14 του μηνός, γιατί ο Κρόνος ελέγχει τα πεπραγμένα σας και δεν αποκλείεται να έρθουν κάποια πράγματα στο προσκήνιο. Με τα οικονομικά σας υπάρχει μια ασάφεια. Σήμερα ένα οικογενειακό σας θέμα θα προωθηθεί.

Ιχθείς

Σήμερα εσείς οι Ιχθύες μπορεί να έχετε ιδιαίτερα ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, αφού ευνοείται ιδιαίτερα αυτός ο τομέας σας. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, είναι αντιφατικά τα πράγματα. Κάτι πάρα πολύ καλό ή απατηλό μπορεί να συμβαίνει την περίοδο αυτή, ενώ οι φίλοι σας είναι κοντά σας. Αν είστε μόνοι, στον κοινωνικό σας χώρο ή στις φιλικές σας σχέσεις μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι, οι οποίοι γοητεύονται από σας και σας αγαπούν. Τα καλύτερα έρχονται από τον ερχόμενο μήνα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Σταθεροποιητική πορεία έχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ