Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη - iefimerida.gr

Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη

Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελειωμό δεν έχουν οι παραλλαγές των μεσαίων BMW, καθώς η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης την 4 Gran Coupe.

Πρόκειται για το αναμενόμενο τετράθυρο και τετραθέσιο κουπέ, που ακολουθεί τη λογική της αντίστοιχης έκδοσης της μεγαλύτερης και ακριβότερης 6, μοιράζεται το πλαίσιο με τις άλλες εκδόσεις των σειρών 3 και 4, έχει το ίδιο μήκος με την 4 Coupe απλά δύο πόρτες επιπλέον, καθώς και ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ 480 λίτρων. Όσο για το βάρος της υπολογίστε πως θα είναι +100 κιλά σε σχέση με το αντίστοιχο δίθυρο κουπέ.

Φυσικά οι κινητήρες θα είναι οι ίδιοι με αυτές των υπόλοιπων 3 και 4, ενώ η γκάμα δεν θα περιλαμβάνει τις βασικές εκδόσεις των 1.600 κυβικών. Τουλάχιστον για το πρώτο μισό της παρουσίας της στην αγορά, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα τετρακίνησης για κάποιες εκδόσεις.

Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 0
Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 1
Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 2
Η BMW 4 Gran Coupe θα είναι στη Γενεύη | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο BMW χαρακτηριστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ