Φονική προπέλα οδηγεί φουσκωτό σε τρελή πορεία -Κόλλησε το γκάζι [βίντεο] - iefimerida.gr

Φονική προπέλα οδηγεί φουσκωτό σε τρελή πορεία -Κόλλησε το γκάζι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανικανότητα, η έλλειψη εκπαίδευσης, ίσως και η μη συμμόρφωση με τους κανόνες ασφαλείας, παραλίγο να προκαλέσουν τραγωδία σε παραλία της Νοτίου Αφρικής. Δύο διασώστες, που επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος, έχασαν το έλεγχο της μηχανής, έπεσαν στη θάλασσα και η λέμβος ακολουθούσε τη δική της τρελή πορεία.Μάλιστα, οι... διασώστες αντί να απομακρυνθούν από το σημείο, αφού η προπέλα ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να τους χτυπούσε ακόμα και θανάσιμα, κολυμπούσαν και επιχειρούσαν να ανέβουν πάνω στη βάρκα. Το γκάζι της μηχανής είχε κολλήσει σε μεγάλη ταχύτητα και η βάρκα ακολουθούσε μία τρελή πορεία λίγα μόλις μέτρα από την ακτή, όπου οι λουόμενοι κοιτούσαν πανικόβλητοι.

Φυσικά, όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί αν ο χειριστής του φουσκωτού είχε στον καρπό -ως όφειλε- το quick stop, το οποία θα έσβηνε τη μηχανή, μόλις εκείνος έπεφτε στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μηχανή βάρκα φουσκωτό κύματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ