Το πάρτι της πρόκλησης του Τζάστιν Μπίμπερ -Οι στρίπερ και τα ομαδικά όργια στο στούντιο ηχογράφησης [εικόνα] - iefimerida.gr

Το πάρτι της πρόκλησης του Τζάστιν Μπίμπερ -Οι στρίπερ και τα ομαδικά όργια στο στούντιο ηχογράφησης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πάρτι των οργίων. Ετσι μπορεί να χαρακτηριστεί η... γιορτή που διοργάνωσε ο Τζάστιν Μπίμπερ, στο στούντιο ηχογράφησης με καλεσμένους φίλους του και.. στρίπερ.

Ο 19χρονος σταρ, αδιαφορώντας πλήρως για την εικόνα του «κακού» παιδιού που βγάζει προς τα έξω, αφού συνελήφθη να οδηγεί μια Lamborghini με ληγμένο δίπλωμα και υπό την επήρεια ναρκωτικών, συνεχίζει να προκαλεί με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Στο τελευταίο πάρτι που οργάνωσε στο στούντιο ηχογράφησης στο Λος Αντζελες, εκτός από τους φίλους του κάλεσε και δυο στρίπερ, με τις οποίες ερωτοτροπούσε όλη νύχτα. Οχι μόνος, βέβαια, αλλά με όλη του την παρέα.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, απεικονίζεται μαζί με έναν φίλο του να φιλά με πάθος το στήθος μιας στρίπερ. Τουλάχιστον δεν είναι «μονοφαγάς».

Το πάρτι της πρόκλησης του Τζάστιν Μπίμπερ -Οι στρίπερ και τα ομαδικά όργια στο στούντιο ηχογράφησης [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ