Βανδαλισμοί σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από ιδιοκτήτες ταξί - iefimerida.gr

Βανδαλισμοί σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από ιδιοκτήτες ταξί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση σε γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου και Μιχάλη Παντούλα στα Ιωάννινα εξαπέλυσαν ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι εισήλθαν ως «μαινόμενοι ταύροι» και τα «έσπασαν» στην κυριολεξία.

Την ώρα της επίθεσης οι βουλευτές δεν βρίσκονταν στα γραφεία τους παρά μόνο οι γραμματείς τους, οι οποίοι και κατήγγειλαν το λυπηρό συμβάν.

Οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως φάινεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν άφησαν τίποτα στο διάβα τους γκρεμίζοντας και σπάζοντας γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί κ. Ψήνας, καταδίκασε τα περιστατικά, κάνοντας λόγο για άτομα που κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα.

Ακολουθεί η δήλωση του βουλευτή Θανάση Οικονόμου:

Δήλωση Θανάση Οικονόμου Βουλευτή Ιωαννίνων

Ιωάννινα, 1 Αυγούστου 2011

Μετά την προκλητική και βίαιη επίθεση ομάδας ταξιτζήδων στο πολιτικό του γραφείο στα Γιάννενα σήμερα το πρωί και αφού επιτέθηκαν σε εργαζόμενους προκαλώντας σημαντικές καταστροφές, ο Θανάσης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί.

Θέλω να πω μόνο αυτό:

Όλοι όσοι ποντάρουν σε τέτοιου τύπου ενέργειες κάνουν κακό κυρίως σε αυτούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Είναι απλώς εκτός κλίματος και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να σταματήσουν τις αλλαγές που γίνονται.

Είναι σαφές με τι πρέπει να τελειώνουμε ώστε να σταθεί η χώρα στα πόδια της.

Υποστηρίζω ξεκάθαρα και υπεύθυνα αυτό που πιστεύω.

Και δεν αποδέχομαι τους εκβιασμούς και τους τραμπουκισμούς, κανενός τύπου.

Δεν φοβίζουν ούτε εμένα, ούτε τους υπόλοιπους βουλευτές.

Η θέση με την οποία με τίμησαν οι συμπολίτες μου επιβάλλει να είμαι με εκείνους που θέλουν το δημόσιο καλό και όχι με εκείνους που θεωρούν ότι τα δημόσια αγαθά τους ανήκουν.

Επιλέγω να είμαι με εκείνους που παίρνουν την ευθύνη για να μπουν οι βάσεις για μια παραγωγική και δυναμική οικονομία, μακριά από λογικές «προστατευτισμού» και κρατισμού και όχι με εκείνους που θέλουν να προστατεύσουν το μικροσυμφέρον τους σε βάρος όλων των υπολοίπων.

Όπου δίνεται πραγματικά η μάχη των αλλαγών είμαι και θα είμαι παρών».

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ