Ενοπλος μαθητής εισέβαλε σε σχολείο στη Μόσχα -Σκότωσε δύο άτομα, κράτησε ομήρους παιδιά - iefimerida.gr

Ενοπλος μαθητής εισέβαλε σε σχολείο στη Μόσχα -Σκότωσε δύο άτομα, κράτησε ομήρους παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο «χτύπημα» έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τη Μόσχα. Οπλισμένος μαθητής εισέβαλε σε σχολείο, σκότωσε δύο άτομα και κράτησε ομήρους πάνω από 20 μαθητές 15 ετών. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης εξουδετερώθηκε, όπως ανακοίνωσε η ρωσική αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν και να απελευθερώσουν τους μαθητές.Πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο Ιντερφαξ, ανέφερε πως ο ένοπλος μαθητής ήθελε να εκδικηθεί τον καθηγητή Γεωγραφίας, τον οποίο και σκότωσε. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως στην εξουδετέρωση του δράστη βοήθησε και ο πατέρας του, που μετείχε στις διαπραγματεύσεις των αστυνομικών με τον μαθητή. Το θρίλερ εκτυλίχθηκε σε σχολείο στα περίχωρα της Μόσχας, όπου ο νεαρός οπλισμένος με μία καραμπίνα και ένα τουφέκι εισέβαλε στο κτίριο και πυροβόλησε και σκότωσε έναν αστυνομικό, ενώ τραυμάτισε θανάσιμα και έναν καθηγητή. Για αρκετή ώρα κράτησε ομήρους μαθητές, δίχως να διατυπώσει αιτήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Μόσχα ομηρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ