«Καρφιά» Παπαδόπουλου για Κουβέλη: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την πορεία του κόμματος; - iefimerida.gr

«Καρφιά» Παπαδόπουλου για Κουβέλη: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την πορεία του κόμματος;

«Καρφιά» Παπαδόπουλου για Κουβέλη: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την πορεία τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμηρή απάντηση προς τον Φώτη Κουβέλη δίνει σε συνέντευξή του ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.Ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής» απάντησε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ο οποίος τον είχε καλέσει να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Ανέλαβα την ευθύνη και ταυτόχρονα το κόστος των πολιτικών μου απόψεων. Δεν τις έκρυψα για να είμαι αρεστός... Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την πορεία του κόμματος. Ελπίζω όχι ο "εσωτερικός εχθρός»,τονίζει με νόημα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτική δύναμη, ενώ παραδέχεται ότι χωρίς τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ και τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου της κεντροαριστεράς μειώνονται δραστικά οι πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος. Τονίζει, πάντως: «Aν δούμε ότι βγαίνει, να μην εκβιάσουμε καταστάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι μια μάχη. Δεν είναι ο πόλεμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ