Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται και απαιτεί σεβασμό - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται και απαιτεί σεβασμό

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται και απαιτεί σεβασμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέκλεισε το ενδεχόμενο των τριπλών εκλογών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παράλληλα διεμήνυσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται και απαίτησε σεβασμό.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν αυτοδιαλύεται, ούτε επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ασεβεί σε βάρος του. Απαιτούμε σεβασμό», δήλωσε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», στέλνοντας μήνυμα στους «58». Οσο για το αν βλέπει στο μέλλον να παραμένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ή να μένει εκτός πολιτικής, ο κ. Βενιζέλος απάντησε πως έχει πολλές ιδιότητες, ενδιαφέροντα και ανοιχτά μέτωπα, αλλά πρόσθεσε με νόημα «μην βιάζεστε».

Παράλληλα απέκλεισε τις τριπλές εκλογές, εφόσον το ζητούμενο είναι η συνέχιση της μόνης εθνικής στρατηγικής και η προστασία της κυβερνητικής σταθερότητας. «Η Τρόικα ζητά να ελεγχθεί η εκπλήρωση των όρων και των προϋποθέσεων, αλλά εμείς πρέπει να πούμε πως ήρθε η ώρα της στροφής προς την οριστική έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο», τόνισε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ