Προβλήματα εξαιτίας του χιονιού -Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες - iefimerida.gr

Προβλήματα εξαιτίας του χιονιού -Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Προβλήματα εξαιτίας του χιονιού -Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα στις μετακινήσεις έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στη βόρεια Ελλάδα. Εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας

Οπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αυτές είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Αρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου ΒΟΡΡΑΣ, από το 12ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο. Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Σελίου από 18ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο. Στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο, καθώς και στην Εγνατία οδό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στα εξής σημεία: στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 14ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 18ο χλμ έως το 30ο χλμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ