Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Ουκρανός ακτιβιστής που έπεσε θύμα απαγωγής και άγριων βασανιστηρίων - iefimerida.gr

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Ουκρανός ακτιβιστής που έπεσε θύμα απαγωγής και άγριων βασανιστηρίων

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Ουκρανός ακτιβιστής που έπεσε θύμα απαγωγής και άγριω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία του Ουκρανού ακτιβιστή Ντμίτρο Μπουλάτοφ. Ο άνθρωπος που έπεσε θύμα απαγωγής και υπέστη βασανιστήρια για μία εβδομάδα από αγνώστους, τώρα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο 35χρονος, μία από τις πιο δυνατές αντικυβερνητικές φωνές στην Ουκρανία, θεωρείται ύποπτος για την οργάνωση μαζικών ταραχών, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας. Για αυτό το λόγο καταζητούνταν από τις 24 Ιανουαρίου και είχε διαταχθεί η προφυλάκισή του. Με δεδομένη όμως την κατάσταση της υγείας του έπειτα από τα βασανιστήρια που υπέστη, οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να μην προφυλακιστεί αλλά να κρατηθεί σε κατ 'οίκον περιορισμό.

Οι καταγγελίες του Μπουλάτοφ σόκαραν την Παρασκευή. Ο άνδρας αγνοούνταν επί μία εβδομάδα και εμφανίστηκε με βαριά τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια. Ο 35χρονος κατήγγειλε πως τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν κατ' επανάληψη και πως τον σταύρωσαν και του έκοψαν το αυτί! Οι απαγωγείς τελικά τον εγκατέλειψαν σε ένα δάσος και ο ίδιος κατάφερε να φτάσει σε ένα χωριό και να τηλεφωνήσει στους φίλους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ