Αυτή είναι η νέα, λάγνα, παντελώς άγνωστη μούσα του Λαρς φον Τρίερ, το μοντέλο Στέισι Μάρτιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα, λάγνα, παντελώς άγνωστη μούσα του Λαρς φον Τρίερ, το μοντέλο Στέισι Μάρτιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν και παραμένει, για τους περισσότερους, άγνωστη. Παρά το γεγονός ότι φιγουράρει ανάμεσα σε ένα από τα πιο λαμπερά κινηματογραφικά καστ, που θα μπορούσε να συγκεντρώσει κανείς σε μία ταινία (Κρίστιαν Σλέιτερ, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Σία ΛεΜπέφ, Ούμα Θέρμαν και άλλους), το όνομά της δεν υπάρχει καν στη βάση δεδομένων της Wikipedia.

Ο λόγος για το μοντέλο Στέισι Μάρτιν, η οποία υποδύεται τον χαρακτήρα της «Τζο» σε νεαρή ηλικία στην πολυαναμενόμενη ταινία του Λαρς φον Τρίερ «Nymph()maniac» που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας στις 23 Ιανουαρίου.

Η γαλλικής καταγωγής καλλονή, με έδρα το Λονδίνο, διαγράφει ήδη λαμπρή πορεία ως μοντέλο, ενώ έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό ορισμένων από τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας στον κόσμο: i-D, Wonderland, US Vogue, V magazine, Italian Vogue, Russian Vogue κ.α.

Απ' όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ