Γιάννης Στουρνάρας: Ουδέν σχόλιον για το νέο κούρεμα χρέους που ζήτησε το ΔΝΤ - iefimerida.gr

Γιάννης Στουρνάρας: Ουδέν σχόλιον για το νέο κούρεμα χρέους που ζήτησε το ΔΝΤ

Γιάννης Στουρνάρας: Ουδέν σχόλιον για το νέο κούρεμα χρέους που ζήτησε το ΔΝΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις των ελεγκτών της Τρόικα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, καθώς, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν ανέφερε τίποτα για ενδεχόμενο κούρεμα χρέους.Ο κ. Στουρνάρας είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα.
Ανέφερε ότι η Τρόικα θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα και πως στόχος της κυβέρνησης είναι να συμφωνήσουν πριν το Eurogroup του Μάρτη ώστε να εκταμιευθεί η επόμενη δόση.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του ευρωβουλευτή κ. Νγκοκ, που είναι μέλος στην Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου που διερευνά τον ρόλο και τη λειτουργία της Τρόικας, περί αιτήματος για κούρεμα του χρέους από το ΔΝΤ, ο κ. Στουρνάρας είπε πως δεν γνωρίζει τη δήλωση και δεν τη σχολιάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ