Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτή είναι μια πολύ καλή Νέα Σελήνη, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι έχει σχέση με τη συλλογική δουλειά, με τους φίλους σας αλλά και με την κοινωνική σας ζωή. Πολύ δε περισσότερο, αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αλλά και γενικότερα. Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να δείτε τις σχέσεις σας να αλλάζουν προς τα καλύτερο, ενώ πιθανόν να σας απασχολήσει και ένα θέμα που έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι απέναντι από το ζώδιο σας και να δημιουργεί κάποιες εντάσεις. Ακόμη, προσέχετε και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους τα νέα ξεκινήματα που θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνη δεν φαίνεται να είναι ιδανικά και επηρεάζουν τόσο την επαγγελματική όσο και την οικογενειακή σας ζωή. Ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Απριλίου, δεν αποκλείεται να έχετε διαφωνίες ή να μην σας ικανοποιούν ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα, τα οποία μπορεί να βλέπετε αυτές τις μέρες ή γενικά μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Το ευτύχημα είναι ότι η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, μπαίνει σε ορθή φορά και θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, τα οποία είναι σημαντικά και για την συναισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα για την πορεία της ζωής σας, για τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες, συζητήσεις. Τον χώρο της δουλειάς ή της υγείας σας θα πρέπει να τον προσέχετε. Καλό είναι να προσπαθήσετε επίσης να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα δείτε ότι το επόμενο διάστημα φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθούν και γενικά θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, οι οποίοι θα είναι πρωτοποριακοί και διαφορετικοί από αυτούς που ξέρατε μέχρι τώρα.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η σημερινή Νέα Σελήνη και τα νέα ξεκινήματα τα οποία μπορεί να γίνουν ενδεχομένως να έχουν θεαματικά αποτελέσματα, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου. Νέες σκέψεις, νέες ιδέες μπορεί να σας βοηθήσουν γενικότερα. Και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να βοηθηθείτε, αλλά και γενικότερα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ενδεχομένως να σας βοηθήσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται να ανοίγει στη ζωή σας από τον κύκλο των φίλων σας, από την κοινωνική σας ζωή και από τη συλλογική δουλειά. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή γενικότερα με τον ερωτικό σας σύντροφο, θα είναι αρκετά παθιασμένες. Επίσης, σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ αν ασχολείστε με γραπτά ή με έντυπα θα μπορούσατε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Μην παραμελείτε την υγεία σας και προσέχετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο, αν είστε γεννημένοι 21-23 Μαΐου. Ενδεχομένως να μην είναι είναι τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε εσείς.

Καρκίνος

Η σημερινή Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Υδροχόο, είναι θεαματική για σας όσον αφορά οικονομικά θέματα, είτε πρόκειται για τα τρέχοντα οικονομικά σας, είτε για οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι σημαντική και στον επαγγελματικό σας χώρο, η οποία μάλιστα είναι πιθανο να έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Μελετήστε, όμως, σοβαρά, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε κάτι στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή ή ακόμα και στον γάμο σας. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα δείτε ότι αυτή η Νέα Σελήνη και το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα αλλάξουν πολλά από τα δεδομένα στη ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι 4-5 Ιουλίου, η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα πάρα πολύ σημαντική πορεία, την οποία θα καθορίσετε εσείς. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών έχετε θέματα με την οικογενειακή σας κατάσταση ή με την ακίνητη περιουσία σας. Ενδεχομένως η ένταση που νοιώθετε αυτόν τον καιρό να φορτίζει και πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές στο σπίτι ίσως είναι καθοριστικές για την πορεία της οικογενειακής σας ζωής. Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να προσέχετε τις αποφάσεις που θα πάρετε τώρα. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας, πολύ περισσότερο, μάλιστα, αν κάποια επαγγελματικά σας θέματα θίγουν και την οικογενειακή σας ζωή.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η σημερινή Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική και σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε αλλαγές στα σχέδια σας, στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Κάτι καινούργιο ξεκινά για σας, για όλους, αλλά ειδικότερα αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο θα έχετε θεαματικές εξελίξεις. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτές. Ό,τι έχει σχέση με τα νέα σας σχέδια, με μετακινήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ευνοείται. Είστε σε μια διαρκή κίνηση, γι' αυτό προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και τα μεταλλικά αντικείμενα. Στον τομέα της δουλειάς σας ό,τι είχε καθυστερήσει και δεν είχε προχωρήσει μέχρι τώρα, από σήμερα και ιδιαίτερα από αύριο φαίνεται ότι θα πάρει έναν οριστικό δρόμο. Έτσι, θα ξέρετε πραγματικά πώς θα αξιοποιήσετε τα θέματα της εργασίας ή ακόμα και της υγείας σας.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται ότι η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα πορεία τώρα, αφού η Αφροδίτη θα κινείται πλέον από μεθαύριο σε ευθεία πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα η συναισθηματική σας ζωή θα ευνοείται, και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, αν έχετε, αλλά και στον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμη θα επιδίδεστε σε διασκεδάσεις, θα χαίρεστε και θα απολαμβάνετε τη ζωή, ενώ είναι πιθανό να έχετε και τύχη στα τυχερά παιχνίδια. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στον χώρο της εργασίας ή και της υγείας σας, το οποίο μάλιστα θα είναι σημαντικό και θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε και από την επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Θέματα που από καιρό καθυστερούσαν μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τώρα.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς η σημερινή Νέα Σελήνη είναι πάρα πολύ σημαντική. Παρά το γεγονός ότι έχετε περάσει διάφορους προβληματισμούς, αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μιλά για ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και τη χαρά, τη διασκέδαση. Κάποια καινούργια πράγματα μπορεί να μπαίνουν στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε μήπως δεν έχετε κάνει τις σωστές επιλογές που ίσως θα έπρεπε να είχατε κάνει. Είναι επίσης πιθανό να πρέπει να παραμερίσετε κάποια πράγματα, για να μπείτε σε ένα νέο πλάνο ζωής. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσουν και οι φίλοι ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κατά τα άλλα, υπάρχει μια ένταση για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όμως μπορείτε με την δική σας προσπάθεια και την δική σας πειθώ να πλησιάσετε γενικότερα τους στόχους σας. Σε οικογενειακό επίπεδο η Αφροδίτη, που τόσο καιρό ήταν ανάδρομη και σας δημιούργησε πολλά οικογενειακά θέματα, έρχεται σε ορθή φορά, άρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα, να δεχθείτε φίλους ή γενικότερα -μέσα σε μια νότα υπερβολών αν είστε γεννημένοι 3-5 Οκτωβρίου – να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένειά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας φαίνεται ότι θα προωθηθούν.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η σημερινή Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο έχει σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά έχει προεκτάσεις και στην επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή. Άρα καλό είναι να προσέχετε. Ένα παρασκήνιο υπάρχει και κινείται πυρετωδώς. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας απασχολήσουν, αλλά θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν θέματα που τους απασχολούν. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτε μέρες του ζωδίου σας, κάτι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σας την περίοδο αυτή. Μπορεί να το διαισθανθείτε, να το οραματιστείτε. Αν είστε καλλιτέχνες, αν ασχολείστε με θάλασσα, με μεταφυσική, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλά για σας.

Τοξότης

Θαυμάσια είναι για σας τους Τοξότες η σημερινή Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, και συγκεκριμένα για την προσωπική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Μια αλλαγή που έχει σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο, ή με νέα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή, με ταξίδια, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, θα μπορούσε να προκύψει μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Συγγενείς και φίλοι είναι κοντά σας, ενώ ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί φαίνεται ότι θα επιλυθεί. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα γίνει μια κίνηση, η οποία θα είναι θεαματική και η οποία θα ικανοποιήσει και εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι θα προωθηθούν.

Αιγόκερως

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι θεαματική για σας τους Αιγόκερους, γιατί ίσως να επιλύσει θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, είτε αφορούν τα τρέχοντα οικονομικά σας είτε τα οικονομικά άλλων, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, τα οποία θα καταφέρετε να ρυθμίσετε. Εάν σας απασχολεί κάποιο οικογενειακό θέμα, αυτά τα οικονομικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν γενικότερα τις ανάγκες της οικογένειάς σας ή της ακίνητης περιουσίας σας. Η Αφροδίτη επιτέλους επιστρέφει σε ορθή φορά από μεθαύριο. Έτσι, αν είστε γεννημένοι 4-5 Ιανουαρίου, μπορείτε τώρα να πάρετε σωστές αποφάσεις, αν και νομίζω ότι είστε σε μια τάση υπερβολής αυτή την περίοδο. Πολλά, σημαντικότατα γεγονότα θα γίνουν στη ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους. Υπάρχει γενικότερα ένταση λόγω του Άρη, ο οποίος ακόμα δημιουργεί κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και διενέξεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον επαγγελματικό σας τομέα. Γενικότερα μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μην βιάζεστε χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Υδροχόος

Όσον αφορά εσάς τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας είναι ιδανική και μπορεί να αλλάξει γενικώς τα δεδομένα της ζωή σας. Αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα προκύψουν νέες καταστάσεις είτε στον εργασιακό σας χώρο είτε γενικά σε σχέσεις και συνεργασίες σας, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές. Το ίδιο ισχύει και για σας που είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και με ταξίδια στο εξωτερικό θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τώρα. Ακόμα μπορείτε να δράσετε και σε πνευματικό επίπεδο, αν ασχολείστε με γραπτά. Καλό είναι να προσέχετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου, γιατί ένα θέμα της επαγγελματικής ή κοινωνικής σας ζωής (ακόμη και ένας γάμος) έρχεται τώρα στο προσκήνιο και σας αναγκάζει να σκεφτείτε την σοβαρότητα των καταστάσεων. Μυστικές επαφές ευνοούνται, ενώ λύνονται κάποια θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας και σας απασχολούν.

Ιχθείς

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, επειδή πραγματοποιείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, δείχνει ένα άγχος, μια έννοια ή και ένα παρασκήνιο, που μπορεί να έχει σχέση με τη δουλειά ή και με την υγεία, τη δική σας ή των δικών σας προσώπων. Έτσι, θα πρέπει να προσέχετε. Όμως, θέματα τα οποία έχουν σχέση με τη συλλογική δουλειά ή γενικά με τους φίλους ή την κοινωνική σας ζωή, ουσιαστικά επιλύονται, αν και σε όλα αυτά φαίνεται να είστε σε μια περίοδο υπερβολής. Σχέδια σταθεροποιούνται, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας και τον τομέα των οικονομικών σας. Οι δύο αυτοί τομείς είναι οι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ