Το αντίο του Μίτσελ στον Μήτρογλου -Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην επίθεση του Ολυμπιακού [βίντεο] - iefimerida.gr

Το αντίο του Μίτσελ στον Μήτρογλου -Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην επίθεση του Ολυμπιακού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ επιβεβαίωσε και επισήμως ο προπονητής του Ολυμπιακού εξηγώντας ότι η προσφορά που έγινε από την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να την αρνηθεί ούτε ο ίδιος ο παίκτης ούτε ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την προσφορά του Ελληνα φορ στους «ερυθρόλευκους», ενώ αποκάλυψε και το όνομα του παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του στη επίθεση των Πρωταθλητών.

«Θέλω να συγχαρώ τον Κώστα και να τον ευχαριστήσω για ό,τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ήταν μια καταπληκτική προσφορά και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο, που δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε. Περιμέναμε να χάσουμε τον Μήτρογλου με τη χρονιά που κάνει, όχι όμως τόσο σύντομα. Η ομάδα κατάφερε να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και όταν ο Μήτρογλου ήταν τραυματίας. Ο Ολαϊτάν μάς βοήθησε πολύ σε αυτό το διάστημα».

Και το όνομα αυτού Νέλσον Βαλντές

Ο Μίτσελ επιβεβαίωσε επίσης ότι αντικαταστάτης του Μήτρογλου στην «ερυθρόλευκη» επίθεση θα είναι ο Παραγουανός Νέλσον Βαλντές

«Είναι ένας καλός παίκτης που πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει. Τον υπολογίζουμε σαν αντι-Μήτρογλου. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει καλά και με την μπάλα στα πόδια, αλλά και στον αέρα. Ελπίζω να καταφέρουμε να τον πάρουμε. Θα είναι ένας παίκτης που θα αρέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού», εκτίμησε ο Ισπανός προπονητής.

Ο Βαλντές αναμένεται τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υ υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός επιθετικός με θητεία σε Ντόρτμουντ, Χέρκουλες και Βαλένθια, αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Αλ Τζαζίρα και ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με την ισπανική Ελτσε, είπε τελικά το «ναι» στον Ολυμπιακό καθώς μέτρησε το κίνητρο της συμμετοχή των Πειραιωτών στο Champions League.

Στην απόκτηση του Παραγουανού φέρεται να επέμενε και ο ίδιος ο Μίτσελ, που τον προτίμησε αντί του Βούλγαρου Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Απολαύστε τον Νέλσον Βαλντές στα βίντεο που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ