Αλεξιπτωτιστής έχασε τις αισθήσεις στα 8.000 πόδια-Κάμερα από το κράνος τους κατέγραψε τη δραματική πτώση [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αλεξιπτωτιστής έχασε τις αισθήσεις στα 8.000 πόδια-Κάμερα από το κράνος τους κατέγραψε τη δραματική πτώση [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Χάρο με τα μάτια του φαίνεται πως είδε ένας νεαρός αλεξιπτωτιστής, όταν έπεσε πάνω στο κράνος του ένας άλλος συναθλητής του, σε ύψος 8.000 μέτρων.Ο λόγος για τον 25χρονο skydiver Τζέιμς Λι, χο οποίος μετά από το χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης στην περιοχή Netheravon της Νοτιοανατολικής Αγγλίας, έχασε τις αισθήσεις του.

Για καλή του τύχη το ατύχημα αντελήφθησαν δύο αλεξιπτωτιστές που έκαναν πτώση μαζί του. Αφού τον πλησίασαν και βεβαιώθηκαν ότι ο Λι έχει τις αισθήσεις του, κατάφεραν να τραβήξουν τα σχοινιά για να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Οταν έφθασε στο έδαφος ο Λι υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα.Οι τρομακτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα τραβήχτηκαν από την κάμερα που βρισκόταν στο κράνος του Λι.

«Κάνω ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό ήταν το υπ αριθμόν 1.050 άλμα μου. Ένας από τους αλεξιπτωτιστές που πήδηξαν μετά από εμένα ήταν ασταθής και έπεσε με δύναμη στο πίσω μέρος του κράνους μου. Ευτύχως οι υπόλοιποι κατάλαβαν τι έγινε και όλα πήγαν καλα΄. Τους χρωστάω τη ζωή μου», δήλωσε στην Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατύχημα Βίντεο κράνος αλεξιπτωτιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ