Η Αραβανή για το hot ντουέτο με την Στικούδη: Εντάξει έχουμε δει και πιο προκλητικές εμφανίσεις...[βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αραβανή για το hot ντουέτο με την Στικούδη: Εντάξει έχουμε δει και πιο προκλητικές εμφανίσεις...[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το καυτό χορευτικό ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη που προκάλεσε δεκάδες «εγκεφαλικά» μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή. Ηταν μία αρκετά σέξι εμφάνιση παραδέχθηκε αλλά έχουμε δει και πιο προκλητικές στο εξωτερικό.

«H αλήθεια είναι πως ακούστηκαν πάρα πολλά γι΄αυτό το χορευτικό... Εντάξει ήταν μια εμφάνιση αρκετά σέξι», είπε και αναγνώρισε ότι εκεί που στάθηκε ο περισσότερος κόσμος ήταν εκεί που χόρευαν οι δυό τους.

«Επειδή εδώ δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιο σόου γι΄αυτό σχολιάστηκε λίγο παραπάνω! Αν δεις αντίστοιχα σόου στο εξωτερικό, έχουν γίνει και πιο προκλητικά πράγματα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ