Γλέζος: Nαι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ υπό όρους -Βούτσης: Οχι, την Πομπηία θα την υποστούν μόνοι τους - iefimerida.gr

Γλέζος: Nαι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ υπό όρους -Βούτσης: Οχι, την Πομπηία θα την υποστούν μόνοι τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόμβα έριξε στη Βουλή ο βουλευτής επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος σχολιάζοντας τα σενάρια για το μεγάλο συνασπισμό Δεξιάς και Αριστεράς, με αφορμή το γκάλοπ. Σε εντελώς αντίθετο μήκος κύματος ο Νίκος Βούτσης απέκλεισε το ενδεχόμενοΟ Μανώλης Γλέζος είπε ότι εάν η ΝΔ εγκαταλείψει την πολιτική των μνημονίων και την πολιτική του να αρπάζει από το λαό για να δώσει τις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε καμία διαφωνία να συγκυβερνήσει μαζί της.Μάλιστα, απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον άκουγαν από κάτω και τους ειπε :«φαντάζομαι τότε κύριοι συνάδελφοι δεν θα είχατε καμία αντίρρηση να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ».

Η δήλωση αυτή που ταράζει τα νερά και θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα, έρχεται σε αντίθεση με το σχόλιο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας αυτό το σενάριο, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το είχε χαρακτηρίσει «ανέκδοτο».

Λίγες ώρες αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, μιλώντας στη Βουλή, απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ: «Με αυτό το σενάριο μας καλείτε σε συνενοχή, την Πομπηία θα την υποστείτε μόνοι σας» είπε κατηγορηματικά ο κ. Βούτσης.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το σχόλιο του βουλευτή περί συγκυβέρνησης ήταν ειρωνικό. «Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας.ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία - συνεπώς επικίνδυνοι -ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Μανώλης Γλέζος μνημόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ