Αυτός ο πιανίστας είναι η αιτία που οι ισχυροί στο Νταβός συρρέουν στο Tonic Bar του ξενοδοχείου Europe [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός ο πιανίστας είναι η αιτία που οι ισχυροί στο Νταβός συρρέουν στο Tonic Bar του ξενοδοχείου Europe [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεγαλύτερος πόλος έλξης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελβετία δεν είναι κάποιος πολιτικός ή διάσημος διευθύνων σύμβουλος εταιρικού κολοσσού, αλλά ένας απλός υπάλληλος, ο πιανίστας που κρατάει μουσική συντροφιά στους ισχυρούς που χαλαρώνουν στο lounge bar του Hotel Europe.

Τριγύρω του θα δει κανείς κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της οικονομίας να πίνουν χαλαρά το ποτό τους, μη διστάζοντας ακόμη και να συμμετάσχουν ενεργά στην ατμόσφαιρα ευφορίας: την επικεφαλής του Yahoo Μαρίσα Μάγιερ, τον γενικό γραμματέα του Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιου, την αδελφή του ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Ράντι και πολλούς άλλους.

Ονομάζεται Μπάρι Κόλσον και είναι ο μεσήλικας Καναδός πιανίστας που όλοι σπεύδουν να ακούσουν στο τέλος των εξαντλητικών συνεδριών:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιανίστας Νταβός Μπάρι Κόλσον Hotel Europe
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ