Η ηλεκτρική BMW i3 δεν έχει ρεύμα - iefimerida.gr

Η ηλεκτρική BMW i3 δεν έχει ρεύμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μήπως παίζουν, προς το παρόν τουλάχιστον, το ρόλο του οικολογικού άλλοθι, που απλά καθησυχάζει θεωρητικά τις όποιες ανησυχίες έχει ο καθένας μας σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος;

Η BMW i3 πάντως, ένα από τα πιο high tech ηλεκτρικά μοντέλα που μπορεί να αποκτήσει κανείς, εμφανίστηκε με μεγάλες φιλοδοξίες και σε ότι αφορούσε τη δημοτικότητά της. Η γερμανική εταιρεία λέει πως έχει ήδη πανευρωπαϊκά 10.000 και πλέον παραγγελίες, από την άλλη όμως τα νούμερα από τις ταξινομήσεις, από τις i3 δηλαδή που έχουν πουληθεί και βρίσκονται ήδη στα χέρια των καινούργιων ιδιοκτητών τους, δεν είναι εξίσου ενθαρρυντικά.

Για παράδειγμα στη Γερμανία, που είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά και επιπρόσθετα και πατρίδα της BMW –παίζει κι αυτό το ρόλο του- το Δεκέμβριο που μας πέρασε ταξινομήθηκαν μόλις 90 i3 (οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει από το Νοέμβριο).

Η ηλεκτρική BMW i3 δεν έχει ρεύμα | iefimerida.gr 0
Η ηλεκτρική BMW i3 δεν έχει ρεύμα | iefimerida.gr 1
Η ηλεκτρική BMW i3 δεν έχει ρεύμα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ