Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί σήμερα καλό είναι να προσέχετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιέσεις και εντάσεις, που είτε έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας είτε καθαυτά τα επαγγελματικά σας. Είστε σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί εντάσεις. Έτσι, θα πρέπει όσο το δυνατόν να ηρεμήσετε και να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τα προβλήματά σας. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Απριλίου να ξέρετε ότι δεν μπορείτε ακόμη να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την κοινωνική σας ζωή. Ωστόσο, τα θέματα τα οποία θα ακολουθήσουν είναι θέματα που έχουν σχέση είτε με την συναισθηματική σας ζωή είτε με την συλλογική δουλειά και με φιλικά σας πρόσωπα. Το εξάγωνο του Ήλιου - Ουρανού δείχνει ότι μάλλον αλλάζετε πορεία, μάλλον υπάρχουν αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαρτίου. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβαίνει τώρα, είτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια είτε στη συναισθηματική σας ζωή. Ακόμα μπορεί να έχετε και την τύχη με το μέρος σας, αν παίζετε τυχερά παιχνίδια. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες είναι πολύ πολύ σημαντικές. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε ηρεμήσει κατά κάποιον τρόπο αυτή την εποχή, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 13 Απριλίου, θα πρέπει να προσέξετε ολόκληρη αυτήν την περίοδο, μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου σχεδόν, ώστε να μην υπάρξουν εξαιρετικές πιέσεις από τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ακόμα χρειάζεται προσοχή, γιατί ο Άρης δημιουργεί βιασύνη και ενοχλήσεις. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και προετοιμαστείτε για νέα σχέδια τα οποία είναι σημαντικά και για τα οποία θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, που δύο μέρες ακόμη θα είναι ανάδρομη, δείχνει καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή αναθεωρήσεις σε θέματα ταξιδιών, νομικών υποθέσεων και σε ό,τι έχει σχέση με τα μελλοντικά σχέδιά σας, αν είστε γεννημένοι 3-5 Μαΐου. Από μεθαύριο θα μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν και σημαντικές αλλαγές στα σχέδια σας. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, έστω και με πίεση, ώστε να χειριστείτε σωστά θέματα που έχουν άμεση σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βεβαίως, θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να σας εμποδίζουν, ωστόσο αν είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, γενικότερα προωθούνται. Το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού σημαίνει ότι εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Απριλίου θα έχετε κάποιες αιφνίδιες αλλαγές, τις οποίες όμως θα πρέπει να προσέξετε. Δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και δεν υπόσχονται διάρκεια. Προσέχετε τον χώρο της εργασίας σας αλλά και την κοινωνική σας ζωή ή τον γάμο σας και εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Απριλίου αλλά πολύ περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας πολλές φορές είτε δημιουργεί κάποια γεγονότα σοβαρά είτε έχει κάποια διαβρωτική επίδραση, θα μπορούσα να πω, η οποία σιγά σιγά ροκανίζει σχέσεις και συνεργασίες. Άρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κατά τα άλλα θα πρέπει να προσέξετε και την δική σας υγεία και την υγεία των δικών σας , ενώ συγγενείς και φίλοι τελικώς θα βοηθήσουν εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου, παρά το ότι ακόμη φαίνεται μια γενικότερη καθυστέρηση. Τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο θα πρέπει να τον προσέξετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στο 18-20 Μαΐου. Ένα επαγγελματικό θέμα ίσως δεν βρει σύμφωνους ανωτέρους σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, όποια και αν είναι τα προβλήματά σας, αυτές οι μέρες είναι εξαιρετικά καλές. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι το τέλος Μαΐου κάτι απρόβλεπτο καραδοκεί να γίνει από την μια στιγμή στην άλλη. Μάλιστα, αύριο που θα πραγματοποιηθεί Νέα Σελήνη θα σας φέρει νέα σχέδια τα οποία θα έχουν διάρκεια στον χρόνο αλλά θα υποστούν και κάποιες αλλαγές. Νέοι φίλοι μπορεί να μπουν στη ζωή σας και να την αλλάξουν προς το καλύτερο. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή σας απασχολεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι 14-16 Ιουνίου, ένα παιδί, ένας καινούργιος τρόπος διαχείρισης των θεμάτων σας, είτε είναι νομικά είτε είναι πνευματικές εργασίες είτε αφορούν ταξίδια, νομίζω ότι θα μπορούσαν ουσιαστικά να σας δώσουν ό,τι καλύτερο γίνεται. Σήμερα -από χτες μάλλον - ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολεί, όμως θα μπορούσατε γενικότερα να το ξεπεράσετε. Στο τέλος του μήνα θέματα τα οποία έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν. Μην ξεχνάτε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 24-25 Μαΐου ότι μπορεί να κάνετε κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Καρκίνος

Από χτες η Σελήνη, κυβερνήτης σας, είναι απέναντι από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ενώ αυτόν τον καιρό δεν είστε λίγοι εσείς που βλέπετε διαφορετικά κάποια πράγματα. Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή δεν σας οδηγεί σε μια τελική απόφαση για τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-5 Ιουλίου. Τις επόμενες μέρες θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις, εφόσον η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά. Σήμερα αποφύγετε εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 15 Ιουλίου να συζητήσετε σοβαρά θέματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Άρης δημιουργεί οικογενειακά θέματα, τα οποία έχουν άμεσες επιπτώσεις και στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Το κύριο θέμα όμως της περιόδου αυτής είναι τα οικονομικά σας. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί τώρα. Έτσι, εάν υπάρξουν ευκαιρίες να ρυθμίσετε μια κατάσταση, θα πρέπει να το κάνετε, και μάλιστα πολύ περισσότερο εάν τα οικονομικά αυτά έχουν άμεση σχέση με τα οικογενειακά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Παρ' όλα αυτά, ο Κρόνος είναι φιλικός για εσάς, αφού σταθεροποιεί σχέδια για σας που είστε γεννημένοι πριν τις 15 Ιουλίου, έστω και αν αυτόν τον καιρό σας προκαλεί και κάποιους προβληματισμούς, οι οποίοι είναι αρκετά σημαντικοί. Τελικώς ο Κρόνος θα σας βοηθήσει μέχρι και το τέλος αυτού του χρόνου να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών προσπαθήστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας. Έχετε την βοήθεια του Ποσειδώνα αλλά και με την δική σας προσπάθεια θα καταφέρετε πολλά. Στον επαγγελματικό χώρο, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουλίου, αποφύγετε να κάνετε αλλαγές, οι οποίες είναι σημαντικές και οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας. Φοβάμαι ότι δεν έχετε προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα.

Λέων

Κάτι απρόβλεπτο καραδοκεί την περίοδο αυτή για εσάς τους Λέοντες. Το εξάγωνο Ήλιου –Ουρανού σημαίνει ότι θα έχετε αλλαγές, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, για μια σχέση ή μια συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν νέο δρόμο. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας φαίνεται να παίρνει μια νέα ζωή. Η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται αύριο, σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα διαρκέσει αρκετά. Στο χώρο της δουλειάς σας, αν και είναι ακόμη ρευστά τα πράγματα, φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές. Ατελείωτες μετακινήσεις, ατελείωτες συζητήσεις οι οποίες σας οδηγούν σε έναν νέο δρόμο. Φίλοι ή συγγενείς ίσως σας βοηθήσουν, αλλά προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Αυγούστου, προσέχετε τα οικογενειακά σας θέματα, τα οποία θα είναι σημαντικότατα.

Παρθένος

Η συναισθηματική σας ζωή και πάλι έχει να σας πει πολλά. Σε μια δυο μέρες θα αποφασίσετε τι θα κάνετε είτε με τα παιδιά είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο, μια που τόσο καιρό η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη και δεν σας άφηνε ίσως να σκεφτείτε σοβαρά αυτά τα θέματα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Όμως ενώ και σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς όμως να εμπλέξετε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Εκεί που θα έχετε κάποιες αλλαγές – θα πούμε πολλά αύριο για την Νέα Σελήνη- και νέα δεδομένα είναι στο χώρο της εργασίας σας. Στον τομέα της εργασίας ή της υγείας σας θα έχετε καινούργιες καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές και οι οποίες θα αποδώσουν, και μάλιστα θα αποδώσουν και σε οικονομικό επίπεδο. Προσπαθήστε, λοιπόν, να είστε σε εγρήγορση, ώστε να μπορέσετε να αδράξετε κάποιες ευκαιρίες, που θα σας δοθούν και που θα έχουν μάλιστα και διάρκεια, για να τις αξιοποιήσετε. Προσπαθήστε να δείτε καθαρά τα πράγματα, όσο πιο εύκολα και πιο γρήγορα μπορείτε, να διακρίνετε την επιτυχία που μπορεί να υπάρξει στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας και να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη, ακόμη στον Αιγόκερω, δείχνει ότι τα οικογενειακά δεν έχουν τέλος για σας τους Ζυγούς. Βεβαίως, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ειδικά μετά τις 15 Οκτωβρίου πρέπει να προσέχετε πολύ προβληματάκια που μπορεί να έχετε σε οικογενειακό επίπεδο. Εσείς όμως που είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου θα πάρετε οριστικές αποφάσεις, αφού από μεθαύριο η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά και εσείς θα δείτε τα οικογενειακά σας θέματα να παίρνουν μια οριστική τροπή. Σήμερα όμως το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού δείχνει ότι εσείς που είτε γεννημένοι γύρω στις 2 Οκτωβρίου, με τον Ουρανό απέναντι σας, θα έχετε σημαντικές αλλαγές, νέα δεδομένα, απρόσμενες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο ή σε επίπεδο παιδιών ή ακόμα και στην επιχειρηματική σας δράση. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών είστε σε μια δυναμική φάση. Αν προσπαθήσετε να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις με την συναισθηματική σας ζωή, φαίνεται ότι θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα. Μην είστε υπερβολικοί σε επαγγελματικό επίπεδο, αφοσιωθείτε στην πορεία των επαγγελματικών σας, χωρίς όμως ιδιαίτερα ανοίγματα ή υπερβολική αισιοδοξία.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί του Νοεμβρίου μπορείτε να ελπίζετε σε ένα πολύ καλύτερο αύριο, μια και δεν επηρεάζεστε από δύσκολους πλανήτες. Ο χώρος που θα πρέπει να προσέξετε τώρα είναι ο χώρος της εργασίας ή της υγείας σας, αφού οι τομείς αυτοί μπορεί να ανατρέπουν ή να αλλάζουν γενικά και οικογενειακά σας θέματα. Έτσι, αν είστε γεννημένοι περίπου 1-2 Νοεμβρίου, θα υπάρξουν αλλαγές στον οικογενειακό σας τομέα, οι οποίες είναι σημαντικές. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας φορτίζουν, ειδικά μετά το μεσημέρι. Γενικότερα, σαν να συντελούνται συναρπαστικές αλλαγές στον χώρο των συγγενών, των φίλων ή των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, οι οποίες όμως έχουν άμεση επίπτωση και στη δική σας ζωή. Εάν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, συζητήστε με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Ο Δίας εξακολουθεί να μην σας ανοίγει ακόμη δρόμους για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και πνευματικές εργασίες. Όλα αυτά είναι κάπως μπερδεμένα λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία. Μετά τις 6 Μαρτίου θα δείτε αρχίσετε σταδιακά να βλέπετε αποτελέσματα σε αυτούς τους τομείς.

Τοξότης

Οι εξελίξεις σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα καλές για σας τους Τοξότες. Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού σημαίνει απρόβλεπτες αλλαγές, οι οποίες είναι σημαντικές και θα έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βέβαια, οι αλλαγές αυτές απασχολούν περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και βλέπετε την καθημερινή σας ζωή να αλλάζει. Έχετε μπροστά σας προοπτικές να γράψετε, να μετακινηθείτε, να ταξιδέψετε και γενικά θα δείτε ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Ένα οικονομικό σας θέμα σήμερα μπορεί να είναι σημαντικό και να σας φορτίζει, αλλά είναι παροδικό. Γενικότερα θα φανεί ότι τα οικονομικά σας αλλάζουν από το τέλος του μήνα και μετά, όπου πολλά πράγματα μπορεί να διορθωθούν. Εάν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, έχετε συναντήσεις, επαφές, οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές και θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους ή τις επιθυμίες σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μια συζήτηση θα μπορούσε να είναι ιδανική. Μόνο αν είστε γεννημένοι τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή 23-25 Νοεμβρίου, θα πρέπει να προσέχετε κάποια λάθη ή κάποιες εξαπατήσεις που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να είναι ακόμα στο δικό σας ζώδιο, εσάς τους Αιγόκερους σας απασχολεί πάρα πολύ ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας. Εάν είστε γεννημένοι μετά τις 13-14 Ιανουαρίου, η ένταση καραδοκεί και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας στις σχέσεις σας. Σήμερα, λοιπόν, μπορεί να κάνετε μια συζήτηση, η οποία καίει και την οποία θα πρέπει να προσέξετε. Ακόμη θα πρέπει να προφυλάγεστε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα για πολύ καιρό ακόμα, αφού ο Άρης θα είναι στο τελευταίο δεκαήμερο του Ζυγού. Επιπλέον αυτή η θέση του Άρη δείχνει ότι στον επαγγελματικό σας χώρο θα έχετε προστριβές με πρόσωπα κύρους. Ο τομέας όμως στον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσετε να αδράξετε ευκαιρίες είναι τα οικονομικά σας. Κάτι απρόσμενο μπορεί να συμβεί από σήμερα αύριο, να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα οικονομικό θέμα είτε είναι τρέχοντα οικονομικά είτε αφορούν εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Μπορείτε να ρυθμίσετε πράγματα, τα οποία δεν μπορούσατε τόσο καιρό. Δυνατοί φίλοι γενικότερα σας βοηθούν, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, έστω και αν έχετε μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, ειδικά εσάς που έχετε γενέθλια σήμερα αύριο, κάτι καινούργιο ξεπροβάλλει στη ζωή σας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και το οποίο σας φέρνει πιο κοντά νέους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν γενικά τη ζωή σας. Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών είστε σε μια πολύ καλή φάση. Ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις ευνοούνται, ενώ τα επαγγελματικά σάς φορτίζουν και ίσως να δημιουργούν πολλά προβλήματα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 11-12 Φεβρουαρίου. Γενικότερα μπορεί σήμερα να σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά και να σας εκνευρίζουν, όμως ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα είναι πάρα πολύ σημαντικό για σας. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας φαίνεται να παίρνουν τέλος στο τέλος του μήνα, αφού πλέον θα πάρετε οριστικές αποφάσεις γι' αυτά.

Ιχθείς

Και πάλι οι φίλοι ή η συλλογική δουλειά είναι πάρα πολύ σημαντικοί για σας τους Ιχθύς. Μην μπερδέψετε φίλους με τα οικονομικά σας, τα οποία μάλιστα δεν φαίνεται να επιλύονται τώρα. Αντίθετα, θα μπορούσατε με συναντήσεις, συζητήσεις να δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται, ειδικά αν είστε γεννημένοι 3-4 Μαρτίου. Περιμένετε γεγονότα τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά και τα οποία έχουν να σας δώσουν αρκετά μεγάλη χαρά. Μια καινούργια σχέση, μια συνεργασία, κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία, τη δική σας ή των δικών σας προσώπων, μπορεί να σας απασχολήσουν. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι επιλύεται κατά τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ