«Με απήγαγε η... μητέρα μου»: 20χρονη έμαθε μετά από 19 χρόνια την τραγική ιστορία της [εικόνες] - iefimerida.gr

«Με απήγαγε η... μητέρα μου»: 20χρονη έμαθε μετά από 19 χρόνια την τραγική ιστορία της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ιστορία με «πρωταγωνίστρια» την Σαμάνθα Γκέλντενχαις, μίας 20χρονης, η οποία πριν από λίγους μήνες έμελλε να βρεθεί αντιμέτωπη με μία μεγάλη αποκάλυψη. Σε ηλικία 11 μηνών, η μητέρα της την είχε απαγάγει από τον πατέρα της που έμεναν στις ΗΠΑ.Ωστόσο, η ίδια δηλώνει σήμερα πως την συγχωρεί και πως καταλαβαίνει τον λόγο για τους οποίους έπεσε θύμα απαγωγής από την ίδια της τη μητέρα.

«Ξέρω πως ό,τι έκανε η μητέρα μου είχε λόγο για να το κάνει. Με μεγάλωσε με την συμβουλή να μην κρίνω μέχρι να έχω όλα τα δεδομένα. Έχω διαβάσει όλα τα επίσημα έγγραφα και ξέρω ότι οφείλουμε έστω να ακούσουμε τί έχει να πει για τις πράξεις της», υποστηρίζει η 20χρονη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η μητέρα της, η Ντόροθι Λι Μπάρνετ είναι σήμερα 53 ετών και βρίσκεται έγκλειστη στην Αυστραλία, καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 10 ετών. Μάλιστα, είχε εκδοθεί τότε ένταλμα σύλληψης από πέντε ηπείρους.

Το αληθινό όνομα της Σαμάνθας είναι Σαβάνα Τοντ αλλά πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, η μητέρα της την έκλεψε από τον πατέρα της που είχε και την επιμέλειά της. Η Ντόροθι είχε κριθεί ακατάλληλη να την μεγαλώσει αφού έπασχε από διπολική διαταραχή!

Ο Χάρις Τοντ, ο πατέρας της Σαμάνθας, είχε καταγγείλει τη γυναίκα του για βία σωματική και ψυχολογική και είχε υποστηρίξει ότι είχε κάνει τη ζωή του κόλαση. Φοβόταν τόσο για τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα και γι αυτό πολλές φορές κοιμόταν στο αυτοκίνητο.

Από τις φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο κι έδειχναν πως μπορούσε να είναι η Σαβάνα σήμερα, την αναγνώρισε κάποιος γείτονας ειδοποίησε τις αρχές. Ο πατέρας της δεν έπαψε ποτέ να την αναζητά.

Στις 4 Νοεμβρίου η αστυνομία συνέλαβε τη Μπαρνέτ αλλά η Σαβάνα ή Σαμάνθα παραμένει στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Αυστραλία απαγωγή κόρη μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ