Τσιγκούνα ή απένταρη η βασίλισσα Ελισάβετ: Ζητάει οικιακή βοηθό με μισθό πείνας - iefimerida.gr

Τσιγκούνα ή απένταρη η βασίλισσα Ελισάβετ: Ζητάει οικιακή βοηθό με μισθό πείνας

Τσιγκούνα ή απένταρη η βασίλισσα Ελισάβετ: Ζητάει οικιακή βοηθό με μισθό πείνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλεί γα δεύτερη φορά η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πολύ χαμηλό μισθό που προτείνει σε εργαζόμενούς της, καθώς αυτή τη φορά, αναζητά οικιακή βοηθό προσφέροντας πενιχρές αποδοχές.

Η αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής μοναρχίας αναφέρει χαρακτηριστικά «Ζητείται κυρία εχέμυθη, για να πλένει παράθυρα, να καθαρίζει μπάνια και τουαλέτες, να ετοιμάζει ζεστό τσάι, να ασχολείται με την γκαρνταρόμπα και τα κοσμήματα, να γυαλίζει τα ασημικά και να περιποιείται τις αντίκες, όλα αυτά με ετήσιο μισθό μόλις 17.000 ευρώ».

Επιπρόσθετα στο κείμενο της αγγελίας, που αναφέρεται σε βοηθό καθαριότητας για τη βασίλισσα, αναφέρεται ότι η υποψήφια για τη δουλειά πρέπει να έχει πάθος, να προσέχει τις λεπτομέρειες, να είναι ενθουσιώδης και να επιθυμεί να μάθει καινούργια πράγματα.

Βέβαια, όπως αναφέρει η Sun, πουθενά δεν διευκρινίζεται ότι μόνο τα παράθυρα που πρέπει να καθαρίζει είναι περίπου 760.

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα ασκεί κριτική στον χαμηλό μισθό που προσφέρει η βασίλισσα και προσθέτει ότι για μια τέτοια θέση εργασίας ένας υπάλληλος αμείβεται τουλάχιστον 27.000 ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται ότι η 87χρονη βασίλισσα είχε προκαλέσει ξανά με αντίστοιχη αγγελία της όταν ζητούσε προ μηνών μπάτλερ προσφέροντας και σε αυτόν αντίστοιχο ποσό, 18.000 ευρώ ετησίως, όταν ο προηγούμενος αμειβόταν με 120.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι η βασιλίσσα μπορεί να μην είναι απλά τσιγκούνα, καθώς, μια έκθεση αποκαλύπτει ότι το βασιλικό θησαυροφυλάκιο φέρεται να έχει μόλις 1 εκατομμύριο λίρες διαθέσιμες, ενώ το 2001 είχε περίπου 35 εκατομμύρια λίρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ