Τσίπρας: «Κάθαρση και τιμωρία -Οποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Κάθαρση και τιμωρία -Οποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σταύρο Κοντονή.Μετά τη συνάντησή του με την κυρία Ράικου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Όποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει. Η προσπάθεια των εισαγγελέων είναι προσπάθεια εξυγίανσης του δημόσιου βίου». Και παράλληλα πρόσθεσε «δεν ξέρω αν μπορούν όλοι να τα επιστρέψουν, αλλά θα έρθει κάθαρση και τιμωρία».

Στη συνάντηση ήταν όλοι οι εισαγγελείς που διερευνούν τις υποθέσεις αυτές: Πόπη Παπανδρέου, Αντώνης Ελευθεριάνος και Ι. Σέβης, καθώς και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Μανώλης Ρασσιδάκης. Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας Ελένη Ράικου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ