Επτά επ΄ αυτοφώρω συλλήψεις για κλοπές σε ένα 24ωρο - iefimerida.gr

Επτά επ΄ αυτοφώρω συλλήψεις για κλοπές σε ένα 24ωρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά επ' αυτοφώρω συλλήψεις για κλοπές, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ωρου, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Από τους 7 συλληφθέντες, μία είναι αλλοδαπή ενώ οι 6 είναι έλληνες πολίτες, δυο από τους οποίους είναι ομογενείς.

Ο νεώτερος είναι ένας 19χρονος, ο οποίος είχε διαρρήξει κατάστημα καλλυντικών και πρατήριο άρτου και είχε σπάσει και τη τζαμαρία πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με λεία 557 ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη είναι 29χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε αφαιρέσει σε κεντρικό κατάστημα της πόλης, το πορτοφόλι από την τσάντα μιας 52χρονης αλλοδαπής, το οποίο 120 αυστραλιανά δολάρια, 100 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Οι δύο ομογενείς είχαν διαρρήξει τρία διαμερίσματα σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους, ενώ ένας 28χρονος συνελήφθη σε οικοδομή στον Εύοσμο, με διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά πριν κάνει διαρρήξεις.

Οι δύο τελευταίοι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν την ώρα που φόρτωναν σε φορτηγό ένα τμήμα από τα περίπου 5.000 κιλά καλωδίων χαλκού, που είχαν αφαιρέσει από αποθήκη καπνού.

Επίσης, κατά το ίδιο 24ωρο, συνελήφθησαν 8 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ