Μαγικό σουτιέν που ανοίγει μόνο για έτερον ήμισυ δημιούργησαν Ιάπωνες ερευνητές [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαγικό σουτιέν που ανοίγει μόνο για έτερον ήμισυ δημιούργησαν Ιάπωνες ερευνητές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιαπωνική εταιρεία εσωρούχων Ravijour δημιούργησε μία νέα πρωτοποριακή σειρά σουτιέν που ανοίγουν μόνο όταν νιώθετε αληθινά ερωτευμένοι. Το επονομαζόμενο «True Love Tester» δημιουργήθηκε με αφορμή τα 10α γενέθλια της εταιρείας και συνδυάζει την τεχνολογία με τη μόδα με ένα μοναδικό τρόπο.

Το «μαγικό» αυτό σουτιέν συνδέεται με εφαρμογή για smartphone μέσω Bluetooth και το κούμπωμα θα ανοίξει μόνο όταν οι αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στο εσώρουχο πιάσουν «αληθινή αγάπη» δηλαδή , ο ρυθμός των παλμών του χρήστη φτάσει το «True Love Rate».

Ωστόσο, δεν ανοίγει σε περίπτωση φόβου, ή έντονης γυμναστικής, αφού οι ερευνητές έχουν τοποθετήσει ειδικούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν το είδος της ταχυπαλμίας του οργανισμού.

Συγκεκριμένα, οι αισθητήρες ανιχνεύουν την αύξηση του καρδιακού από τον «μυελό των επινεφριδίων» ο οποίος εκκρίνει κατεχολαμίνη , η οποία επηρεάζει το αυτόματο νεύρο , και προφανώς αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό. Οι αισθητήρες στη συνέχεια μελετούν το σήμα της καρδιάς και το στέλνουν μέσω bluetooth στο smartphone για εξέταση. Η εφαρμογή με τη σειρά της, υπολογίζει την αληθινή αγάπη και τη βαθμολογεί με βάση τις μεταβολές του καρδιακού ρυθμού . Όταν υπερβαίνει ένα ορισμένο επίπεδο , το σουτιέν ανοίγει αυτόματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα σουτιέν ερευνητές συσκευή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ