Το συγκινητικό μήνυμα της τελευταίας ομάδας που αγωνιζόταν ο Σουμάχερ -Τι έγραψαν στο μονοθέσιο της Mercedes [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της τελευταίας ομάδας που αγωνιζόταν ο Σουμάχερ -Τι έγραψαν στο μονοθέσιο της Mercedes [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον Μίκαελ Σουμάχερ έχει στο μονοθέσιό της η Μερσέντες αυτή την εβδομάδα στην προετοιμασία της στη Χερέθ της Ισπανίας.

Η Μερσέντες είναι η τελευταία ομάδα του Γερμανού θρύλου της Φόρμουλα 1 στην καριέρα του και, σύμφωνα με το onsports, θέλησε να τον τιμήσει με αυτόν τον τρόπο για να του συμπαρασταθεί στη μάχη που δίνει για τη ζωή του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα που είχε στο σκι.

«Keep fighting Michael», δηλαδή: «Συνέχισε τη μάχη Μίκαελ», είναι το μήνυμα της Μερσέντες για τον ιστορικό οδηγό της Φόρμουλα 1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίκαελ Σουμάχερ μονοθέσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ