Τετ α τετ Σαμαρά με Πούτιν στις Βρυξέλλες -Στην ατζέντα και η οικονομική συνεργασία - iefimerida.gr

Τετ α τετ Σαμαρά με Πούτιν στις Βρυξέλλες -Στην ατζέντα και η οικονομική συνεργασία

Τετ α τετ Σαμαρά με Πούτιν στις Βρυξέλλες -Στην ατζέντα και η οικονομική συνεργα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δύο χρόνια μετά την τελευταία τους επαφή στη Μόσχα.Κατά τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα στη βελγική πρωτεύουσα, θα εξεταστεί η πορεία των διμερών σχέσεων με έμφαση στην οικονομική συνεργασία, αλλά και η πορεία των σχέσεων της Μόσχας με τις Βρυξέλλες.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως η συνάντηση αυτή είναι ένα σαφές σημάδι πως κάτι αρχίζει να κινείται και πάλι στα ελληνορωσικά, αφού ο Αντώνης Σαμαράς θα συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο όχι μόνος ως προεδρεύων της ΕΕ, αλλά και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας

Ο Αντ. Σαμαράς αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αύριο το βράδυ και θα μεταβεί απευθείας στο Μουσείο της Ακρόπολης, για να μιλήσει στην εκδήλωση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας- Αυστραλίας για την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ