O Leonardo DiCaprio ξαναπαίζει τον Τιτανικό χωρίς την Κέητ Γουίνσλετ [βίντεο] - iefimerida.gr

O Leonardo DiCaprio ξαναπαίζει τον Τιτανικό χωρίς την Κέητ Γουίνσλετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Σάββατο 25 Ιανουαρίου η κωμική αμερικανική εκπομπή Saturday Night Live φιλοξένησε τον Jonah Hill, έναν από τους κεντρικούς ηθοποιούς, στο πλευρό του Leonardo DiCaprio, στην μεγάλη επιτυχία «Ο Λύκος της Wall Street».

Οπως το απαιτεί η παράδοση της εκπομπής, στην αρχή ο καλεσμένος κάνει έναν μονόλογο για την καριέρα ή τη ζωή του. Ο Jonah Hill επέλεξε να διηγηθεί ότι ο Σκορτσέζε μόνο αυτόν ήθελε για να παίξει στην ταινία του «Ο Λύκος της Wall Street» και ότι μόνο στο τέλος έφερε και τον ΝτιΚάπριο για να γεμίσει τις αίθουσες των σινεμά από κοριτσόπουλα. Επεσε τρελό χειροκρότημα το οποίο διπλασιάστηκε όταν στο πλατό μπήκε ο ίδιος ο ΝτιΚάπριο.
«Θυμάσαι τι κόλπο κάναμε στα γυρίσματα όταν ήμουν εκνευρισμένος; Μπορούμε να το ξανακάνουμε;» πρότεινε ο Hill στον ΝτιΚάπριο. Τον πήρε λοιπόν στην αγκαλιά του και ξανάπαιξαν την διάσημη σκηνή από τον Τιτανικό, όταν ο πρωταγωνιστής αγκαλιάζει την Κέιτ Γουίνσλετ.

O Leonardo DiCaprio ξαναπαίζει τον Τιτανικό χωρίς την Κέητ Γουίνσλετ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο πρώτο βίντεο είναι η σκηνή με τον Τιτανικό νούμερο 2.

Στο δεύτερο βίντεο είναι η σκηνή με τον πραγματικό Τιτανικό, για όσους θέλουν να θυμηθούν την συγκλονιστική αυτή ταινία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ