Δεν θέλουμε άλλους ημίγυμνους μεθυσμένους τουρίστες, λένε στα Μάλια της Κρήτης – Η απάντησή στον αλκοολτουρισμό [βίντεο] - iefimerida.gr

Δεν θέλουμε άλλους ημίγυμνους μεθυσμένους τουρίστες, λένε στα Μάλια της Κρήτης – Η απάντησή στον αλκοολτουρισμό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες από τους τουρίστες με το μικρό πορτοφόλι, αλλά την τεράστια ανάγκη για αλκοόλ και ξεσάλωμα, κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στα Μάλια της Κρήτης. Η περιοχή, επιχειρεί από τώρα, πριν αρχίσουν να κλείσουν τα τουριστικά πακέτα, να δείξει ως είναι ένας σπάνιος τόπος ελληνικής κουλτούρας και ομορφιάς και να αλλάξει τη φήμη και την εικόνα της.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε σχετικό βίντεο από τον δήμο Χερσονήσου με τον τίτλο «Μάλια: Οταν ο τουρισμός και η κουλτούρα γίνονται ένα.». Στο επίκεντρο του βίντεο βρίσκεται και πάλι ένα πάρτι, αλλά διαφορετικό από αυτό που έχουν συνδέσει οι νεαροί Βρετανοί Τουρίστες τα Μάλια: πρόκειται για ένα πανηγύρι, μια γιορτή που γίνεται στο νησί τον Ιούνιο με πρωτοφανές κέφι, αρχοντιά, πίστη στην παράδοση και η ιστορία. Θα τα καταφέρει άραγε αυτό το βίντεο να διεισδύσει σε ένα μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό τουριστικό κοινό; Δείτε και κρίνετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Τουρισμός Βίντεο Μάλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ