Εξι καθηγητές στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ Κρήτης -«Ξεσκονίζουν» δάσκαλο που βρέθηκε σε λογαριασμό του έμβασμα 1 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Εξι καθηγητές στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ Κρήτης -«Ξεσκονίζουν» δάσκαλο που βρέθηκε σε λογαριασμό του έμβασμα 1 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι καθηγητών από την Κρήτη μετά από καταγγελία που έφθασε στο Σώμα ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί φέρονται να ασκούν παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr το ΣΔΟΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των έξι ελεγχόμενων.

Εντωμεταξύ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή σε φάση ελέγχου βρίσκονται και άλλοι εκπαιδευτικοί στο νησί καθώς δόθηκε σήμα από την αρμόδια Αρχή να ελεγχθούν αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν «παχυλά» εμβάσματα, τα οποία θα πρέπει να δικαιολογήσουν.

Πρόκειται για ένα δάσκαλο με έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ και έναν καθηγητή με έμβασμα 300.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό από κύκλους του ΣΔΟΕ, οι δύο ελεγχόμενοι εκπαιδευτικοί ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από χρηματιστηριακά κέρδη, τόκους αλλά και ... χαρίσματα γάμου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη έλεγχος ΣΔΟΕ εμβάσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ