Κόντρα για την επιστολή Τσίπρα σε Ρομπάι -«Συκοφαντεί την πατρίδα του», λέει ο Κεδίκογλου, «Αιδώς» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κόντρα για την επιστολή Τσίπρα σε Ρομπάι -«Συκοφαντεί την πατρίδα του», λέει ο Κεδίκογλου, «Αιδώς» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα για την επιστολή Τσίπρα σε Ρομπάι -«Συκοφαντεί την πατρίδα του»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Χέρμαν βαν Ρομπάι για το μεταναστευτικό, με αφορμή την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αποτέλεσε αφορμή για νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Συκοφαντεί την πατρίδα του», σχολίασε ο Σίμος Κεδίκογλου για την επιστολή με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. «Αποσκοπεί στην κατάργηση της FRONTEX και την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα των περιθωριακών κομμάτων που τον στηρίζουν», κατηγόρησε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον κ. Τσίπρα, συμπληρώνοντας πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, που σέβεται πλήρως τις διεθνείς υποχρεώσεις της και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προστατεύοντας παράλληλα τα σύνορά της, που είναι και ευρωπαϊκά».

Λίγη ώρα ήρθε η λιτή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε εξίσου σκληρό ύφος. «Αιδώς κ. Κεδίκογλου. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Υπάρχουν και νεκροί», ανέφερε η ανακοίνωση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ