Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες] - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες]

Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη. Οπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, ένας άνθρωπος ανασύρθηκε νεκρός κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά.Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, στο συγκεκριμένο κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου δεν αιτιολογείται. Παράλληλα, επειδή εκεί φιλοξενείται εξοπλισμός που καλύπτει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σε τηλεφωνία και ευρυζωνικότητα της περιοχής της Κύμης, εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις. Οπως ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο.Η πυρκαγιά ξέσπασε στο υπόγειο του κτιρίου, από άγνωστη αιτία έως τώρα. Ο νεκρός βρέθηκε στο υπόγειο και τα εγκαύματα ήταν τέτοιας έκτασης που δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για την ταυτότητα ή το φύλο του.

Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πυρκαγιά σε κτίριο του ΟΤΕ στην Κύμη -Ενας νεκρός [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: kimiforum.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις πυρκαγιά ΟΤΕ Κύμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ