Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβγαζε φωτογραφίες την ώρα που πέθαινε [εικόνες] - iefimerida.gr

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβγαζε φωτογραφίες την ώρα που πέθαινε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Μπερκσάιρ της νότιας Βρετανίας με τη δολοφονία ενός μωρού μόλις 11 μηνών από την ίδια τη μητέρα του. Ωστόσο, η φρίκη δεν τελείωσε εδώ. Η 25χρονη Εμα Γουίλσον φωτογράφιζε το μωρό την ώρα που πέθαινε, ενώ στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ο 2χρονος γιος της.

Ηταν Μάρτιος του 2011 όταν η 25χρονη σήμερα Εμα Γουίλσον επιτέθηκε στο 11 μηνών αγοράκι της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο μικρούλης Κάλουμ Γουίλσον τους πρώτους μήνες της σύντομης ζωής το, έζησε με ανάδοχους γονείς. Ωστόσο, μισό χρόνο μετά τη γέννησή του το μωρό επέστρεψε στη φυσική του μητέρα.

Οπως αναφέρει η Daily Mail τον Μάρτιο του 2011 οι γείτονες υποστήριξαν ότι άκουσαν δυνατά χτυπήματα από το διαμέρισμα της 25χρονης. Το επόμενο πρωί, η Ουίλσον κάλεσε τις πρώτες βοήθειες για να βοηθήσουν τον γιο της που «δεν έδειχνε σημάδια ζωής και δεν έκανε τίποτα» όπως είπε η ίδια.

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβγαζε φωτογραφίες την ώρα που πέθαινε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η αρρωστημένη συμπεριφορά της 25χρονης δεν έχει τέλος. Κατά τη διάρκεια της απολογίας της στο δικαστήριο υποστήριξε πως πίσω από το φρικτό έγκλημα βρίσκεται ο 2χρονος γιος της. «Είναι ζωηρός και ζήλευε τον αδερφό του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβγαζε φωτογραφίες την ώρα που πέθαινε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε τα παιδιά της και πως ήταν αποτέλεσμα one night stand.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη την 25χρονη για την δολοφονία του βρέφους και την καταδίκασαν σε ισόβια. H καταδικασθείσα θα περάσει τουλάχιστον 14 χρόνια στην φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία μωρό μητέρα παιδοκτόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ