Ξεκινά η δίκη του Πακιστανού για την άγρια επίθεση στη Μυρτώ -Επιστρέφει στην Ελλάδα η 16χρονη - iefimerida.gr

Ξεκινά η δίκη του Πακιστανού για την άγρια επίθεση στη Μυρτώ -Επιστρέφει στην Ελλάδα η 16χρονη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα της κρίσης έφθασε για την υπόθεση της άγριας κακοποίησης της Μυρτούς από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, καθώς την Τρίτη ο δράστης θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σύρου.

Η μητέρα της 16χρονης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη για το οποίο είχε τον περασμένο Οκτώβριο : «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα που να αφορά αυτό το πλάσμα γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ».

από επτά μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο της Βοστόνης, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα της σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.Η άτυχη κοπέλα αναμένεται να επιστρέψει το Σάββατο στην Ελλάδα, μετά

Η 16χρονη στις 10 Δεκεμβρίου υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επίθεση δίκη πακιστανός Μυρτώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ