Στο σπίτι της νύφης ο Γιώργος Παπανδρέου για να γνωρίσει τους συμπεθέρους -Τι περιλαμβάνει το μενού - iefimerida.gr

Στο σπίτι της νύφης ο Γιώργος Παπανδρέου για να γνωρίσει τους συμπεθέρους -Τι περιλαμβάνει το μενού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόψε θα γνωρίσει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου του πεθερικά του γιου του Ανδρέα, αφού οι δύο οικογένειες θα δειπνήσουν μαζί στο σπίτι της νύφης στη Χερσόνησο.

Σύμφνα με το Prismanews.gr, το τραπέζι έχει κανονιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και θα γίνει απόψε το βράδυ, παραμονή του αρραβώνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο σπίτι που μένουν η μητέρα της Πωλίνας Πατραμάνη, Αφροδίτη με τον δεύτερο σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο σήμερα, όσο και αύριο το δείπνο θα είναι λιτό, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός και οι ελάχιστοι καλεσμένοι πρόκειται να γευθούν παραδοσιακές γεύσεις της Κρήτης και σίγουρα ... γαμοπίλαφο.

Ο αρραβώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο το βράδυ στην παραδοσιακή ταβέρνα το Σοκάκι (Δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ