Η γυμνή φωτογράφιση της 23χρονης ξανθιάς δασκάλας που προκάλεσε την απόλυσή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυμνή φωτογράφιση της 23χρονης ξανθιάς δασκάλας που προκάλεσε την απόλυσή της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα πρωινά η 23χρονη Κέιτι Πίρσον να δίδασκε γραφή, ανάγνωση και μαθηματικά σε παιδάκια, αλλά τα απογεύματα πόζαρε ως μοντέλο κάνοντας αισθησιακές, γυμνές, φωτογραφίσεις.

Η νεαρή δασκάλα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όπως φαίνεται, ήταν τόσο περήφανη για αυτές τις φωτογραφίσεις της που τις είχε αναρτήσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ετσι, οι εικόνες της γυμνής δασκάλας δεν άργησαν να πέσουν στην αντίληψη της διοίκησης του σχολείου. Ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Διευθύντρια του σχολείου ενημερώθηκε για τις αισθησιακές φωτογραφίες, μέσω μιας ανώνυμης επιστολής.

Διοίκηση και σχολείο εξοργίστηκαν σε τέτοιο βαθμό και έλαβαν αμέσως την απόφαση να απολυθεί. Οι φωτογραφίες της, ωστόσο, συνεχίζουν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ