Απτόητοι οι οδηγοί ταξί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους - iefimerida.gr

Απτόητοι οι οδηγοί ταξί συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι οδηγοί ταξί σε όλη την χώρα μετά το χθεσινό ναυάγιο της συνάντησης με το υπουργό κ. Ραγκούση παρά την έκκληση του πρωθυπουργού για άρση της απεργίας.

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι κατάληψη του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου, και από εκεί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου παρέταξαν τα οχήματά τους και κατευθύνθηκαν πεζή στον τερματικό σταθμό.Οι αυτοκινητιστές παρέταξαν τα οχήματά τους στο δρόμο έξω από το αεροδρόμιο και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από την είσοδο του κτιρίου των αναχωρήσεων, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων των αεροπορικών εταιριών, ή να παρεμποδίσουν την είσοδο ταξιδιωτών στον τερματικό σταθμό. Όμως, για 15 λεπτά παρεμπόδισαν την προσέγγιση των μισθωμένων λεωφορείων για τις μετακινήσεις των αφιχθέντων ταξιδιωτών στα ξενοδοχεία.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσουν εκ νέου το απόγευμα για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους για την αυριανή ημέρα, ωστόσο σύμφωνα με το γραμματέα του Σωματείου τους Κλήμη Λεοντιάδη αναμένεται να είναι σχετικά ήπιες.

Πορεία πραγματοποίσαν οι ιδιοκτήτες ταξί και στο κέντρο του Ηρακλείου με προορισμό τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης όπου πραγματοποίησαν κατάληψη ενώ εντός της ημέρας πιθανά να προχωρήσουν σε κατάληψη του αεροδρομίου Ηρακλείου. Παράλληλα κατάληψη έκαναν στο αεροδρόμιο των Χανίων. Συγκεριμένα η αυτοκινητοπομπή των ταξί, ξεκίνησε το πρωί, από την έδρα του ραδιοταξί «Ερμής» στην περιοχή Μουρνιών και μέσω της εθνικής οδού και της λεωφόρου .Καζαντζάκη κατευθύνθηκε προς τον κόμβο Κλαδισού, διάσχισε την οδό Κισάμου, την οδό Κυδωνίας και σταμάτησε για 10 περίπου λεπτά μπροστά απο την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων. Οι αυτοκινητιστές, κινούμενοι με χαμηλή ταχύτητα και κορνάροντας συνεχώς, συνέχισαν, μέσω των οδών Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Χανίων όπου και παρέμειναν χωρίς να παρεμποδίσουν την κίνηση άλλων οχημάτων και επιβατών.

Ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμπάκας δέχθηκαν σήμερα την επίσκεψη των Τρικαλινών συναδέλφων τους, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δώσουν το μήνυμα και σε τοπικό επίπεδο, πως ο αγώνας τους θα συνεχισθεί.

Συγκεκριμένα οι Τρικαλινοί ιδιοκτήτες ταξί διέσχισαν κεντρική οδό σε πομπή κορνάροντας συνεχώς, χωρίς ωστόσο να εμποδίσουν την κυκλοφορία.

Οι αυτοκινητιστές έφθασαν στο χώρο του μουσείου όπου και ενημέρωναν τους διερχόμενους. Ακολούθως επέστρεψαν στην πιάτσα των ταξί Καλαμπάκας και συναντήθηκαν με τους τοπικούς συναδέλφους τουςκαλώντας τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις τους

Τέλος κατάληψη έκαναν σήμερα οι αυτοκινητιστές και στο λιμάνι της Πάτρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ