Βία και εξευτελισμός στην Ουκρανία: Αστυνομικοί κακοποιούν διαδηλωτή -Τον βάζουν να ποζάρει γυμνός στους -14 [βίντεο] - iefimerida.gr

Βία και εξευτελισμός στην Ουκρανία: Αστυνομικοί κακοποιούν διαδηλωτή -Τον βάζουν να ποζάρει γυμνός στους -14 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βίντεο κακοποίησης διαδηλωτή στην Ουκρανία από αστυνομικούς, κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί οργή. Μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανικής αστυνομίας εμφανίζονται να χτυπούν και να εξευτελίζουν έναν γυμνό άνδρα μέσα στο χιόνι, στους -14 βαθμούς Κελσίου. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί σταματούν τον άνδρα και τον αναγκάζουν να σταθεί και να ποζάρει- κρατώντας ένα φτυάρι- και το βγάζουν φωτογραφίες με κινητό.Ο συλληφθείς φέρει εμφανή σημάδια από χτυπήματα στην πλάτη.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, ζητώντας συγγνώμη "για τις απαράδεκτες πράξεις των ένστολων ανδρών" που δείχνει το βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστυνομικοί ΟΥΚΡΑΝΙΑ διαδηλωτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ