Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σε σας τους Κριούς η Παρασκευή και το Σάββατο δίνουν την ευκαιρία να δράσετε πάνω σε οικονομικά θέματα, αν και το Σάββατο είναι πιο δύσκολο. Ό,τι έχει σχέση με οικογενειακά και οικονομικά θέματα θα μπορούσε να σας προβληματίσει. Η Κυριακή είναι πολύ καλύτερη για σας. Μπορεί να προγραμματίσετε ταξίδια ή γενικότερα να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, όμως προσέχετε μήπως δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις ή λαθεμένες εκτιμήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι 4-5 Απριλίου. Η ανάδρομη πορεία και του Δία και της Αφροδίτης δεν ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την κοινωνική σας ζωή, μάλλον δημιουργούνται μπερδέματα. Φίλοι μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί για σας, αφού σας δίνουν την ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 24-26 Μαρτίου. Ακόμα, φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11- 13 Απριλίου. Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα είναι για σας πολύ σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή ευνοείστε εσείς που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, με νέα σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί εντάσεις. Αν είστε γεννημένοι 12-14 Μαρτίου, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα αλλά και από πιθανή φόρτιση με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι ημέρες αφιερωμένες στο σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, με τους οποίους θα έχετε πολλές καταστάσεις να αντιμετωπίσετε. Ειδικά το Σάββατο οι συζητήσεις για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις ή κάποιες έννοιες σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια ή πνευματικές υποθέσεις μπορεί να καθυστερούν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου. Πολλά πράγματα διαδραματίζονται τώρα, τα οποία όμως θα οριστικοποιηθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Η επαγγελματική σας ζωή είναι σε εξέλιξη, όμως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Μαΐου προσέχετε το Σάββατο την πορεία των επαγγελματικών σας ή τις κοινωνικές σας επαφές. Ενώ δεν είστε σε μια περίεργη φάση, τα πράγματα καθυστερούν ή μπλοκάρονται, ειδικά για σας που είστε γεννημένο τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οι Ταύροι των πρώτων ημερών είστε σε μια πολύ καλή φάση. Θα μπορούσατε να ρυθμίσετε εύκολα κάποιες υποθέσεις, με την βοήθεια φίλων σας. Η Κυριακή είναι αρκετά πιο ευχάριστη για σας και θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη την πορεία της επόμενης εβδομάδας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτό είναι ένα περίεργο τριήμερο. Από την μια, η Παρασκευή είναι μια μέρα ιδιαίτερα δυνατή, για να προωθήσετε τα σχέδια σας , ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή ακόμα να σημειώσετε και πρόοδο σε πνευματικές εργασίες. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου. Από την άλλη όμως, το Σάββατο τα πράγματα αλλάζουν. Μπορεί να έχετε κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή έννοιες για θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή ακόμα και με την υγεία σας. Οι επαφές και η επικοινωνία δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς κάνει να σκέφτεστε περισσότερο την εργασία σας, η οποία μπορεί να είναι και κουραστική, ή ακόμα και την υγεία σας. Η Κυριακή είναι μια πιο ευχάριστη ημέρα. Εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου μπορείτε να έχετε επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα ή γενικότερα να έχετε μια ευχάριστη μέρα, η οποία θα σας φέρει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές και θα σας ικανοποιήσουν. Ωστόσο στα οικονομικά σας τα πράγματα είναι ακόμα μπερδεμένα και στην ουσία πολλά παίζονται. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα τόσο τα καθημερινά οικονομικά σας όσο και τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Η συναισθηματική σας ζωή έχει κάποια ερωτηματικά αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αφιερωμένο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού η Σελήνη στον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά τους, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. 'Ένα ταξίδι, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, νέα σχέδια, καλλιτεχνικά γεγονότα θα είναι το κύριο μέλημα σας. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουλίου, ενώ τα πράγματα φαίνονται καλά, αφού τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη είναι απέναντι από το ζώδιο σας και σας ευνοούν, επειδή και οι δύο αυτοί πλανήτες είναι ανάδρομοι, δεν έχουν δώσει την οριστική πορεία που μπορούν να πάρουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Το Σάββατο θα είστε ιδιαίτερα πιεσμένοι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα πρέπει να σκεφτείτε την σταθεροποίηση των καταστάσεων. Υπάρχει ένταση ακόμα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου, με τον Άρη στο Ζυγό να σας δημιουργεί οικογενειακές καταστάσεις. Ρίξτε τους τόνους και αποφύγετε να δημιουργήσετε προβλήματα. Πολλοί θα μετακομίσετε, θα μετακινηθείτε ή θα επισκευάσετε το σπίτι σας. Το Σάββατο μία συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα δεν θα είναι ευχάριστη, ενώ η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας. Γενικότερα, το Σαββατοκύριακο αυτό ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας ή με τα δημιουργικά σας σχέδια, χωρίς όμως να γίνεστε πιεστικοί.

Λέων

Για σας τους Λέοντες το Σαββατοκύριακο αυτό ίσως θα πρέπει να είναι αφιερωμένο στο σπίτι και την οικογένειά σας. Την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σάς φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή σας καλεί να ασχοληθείτε με θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Μπορεί να βρείτε λύσεις, οι οποίες είναι σημαντικές. Το Σάββατο όμως δεν είναι ιδιαίτερα καλό για σας που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας και ειδικότερα για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στον Δεκαπενταύγουστο. Συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας , μέλη της οικογένειάς σας αλλά και με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, ενώ την Παρασκευή θα μπορούσαν να γίνουν, στην πραγματικότητα δεν ευνοούνται. Το Σάββατο μάλιστα μπορεί μια συζήτηση να πάρει μια ανεξέλεγκτη τροπή. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη και σημαντική μέρα η οποία μπορεί να σας δώσει νέες δυνάμεις αλλά και λύσεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τον Ιούλιο. Πολλά πράγματα προετοιμάζονται αυτόν τον καιρό και θα οριστικοποιηθούν αργότερα. Έτσι, λοιπόν αξιοποιήστε την Παρασκευή και την Κυριακή. Η Παρασκευή μπορεί να σας δώσει πολλές λύσεις και στα οικονομικά αλλά και στα οικογενειακά θέματα, ενώ η Κυριακή μπορεί να σας κάνει να χαρείτε, να διασκεδάσετε να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Σάββατο προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά και γενικά τις μετακινήσεις ή τις επαφές σας.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι ενδεχομένως να αφιερώσετε το Σαββατοκύριακο αυτό σε μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Η Παρασκευή είναι μια ωραία μέρα ,για να συζητήσετε με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Το Σάββατο δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα επικοινωνίας. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θέμα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, όπως επίσης και με την εργασία ή την υγεία σας. Προσοχή χρειάζεται το Σάββατο, αφού οι συζητήσεις με τα παιδιά δεν αποδίδουν. Αντίθετα, η Κυριακή ίσως είναι αφιερωμένη στην οικογένειά σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Δίας ευνοούν μεν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Αυγούστου, όμως το γεγονός, ότι είναι ανάδρομοι και οι δύο αυτοί πλανήτες που σας βοηθούν, δείχνει ότι μια συναισθηματική κατάσταση δεν έχει πάρει ακόμα οριστική μορφή. Στο χώρο της εργασίας σας την Παρασκευή θα μπορούσατε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, σε αντίθεση με το Σάββατο. Την Κυριακή μπορεί να δεχθείτε φίλους στο σπίτι σας ή γενικότερα να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.

Ζυγός

Ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και σας δημιουργεί γενικότερα ανάγκη για δράση, για να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να συζητήσετε και να έρθετε κοντά στα παιδιά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σημαντική θα είναι η συζήτηση που θα κάνετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Όμως το Σάββατο ένα θέμα οικονομικό, που μπορεί να έχει άμεση σχέση και με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορεί να σας προβληματίσει. Έτσι, δεν είναι το Σάββατο η καταλληλότερη μέρα για να το συζητήσετε. Αντίθετα, η Κυριακή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, για να έρθετε πιο κοντά σε φίλους, να μετακινηθείτε και να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Οκτωβρίου, να ξέρετε ότι κάνετε υπερβολές αυτή την περίοδο είτε είναι σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα κάποια πράγματα, τα οποία έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Την Παρασκευή ένα θέμα που έχει σχέση με την δουλειά σας θα μπορούσε να επιλυθεί κατά τον καλύτερο τρόπο και σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά, είστε δραστήριοι. Προσέχετε το Σάββατο τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε. Η Κυριακή είναι η καταλληλότερη μέρα, για να έρθετε πιο κοντά σε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Το διήμερο που ακολουθεί η Σελήνη θα είναι στο ζώδιο σας. Έτσι, θα έχετε έναν μικρό ή μεγάλο εκνευρισμό. Από την άλλη, η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα για σας που είστε γεννημένοι τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ευνοούνται οι συναισθηματικές επαφές, τα καινούργια σχέδια και η διορατικότητα. Ακόμη, η προσευχή σας μπορεί να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντίθετα, το Σάββατο δεν είναι καλή μέρα ούτε για επικοινωνία ούτε για συζητήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Νοεμβρίου. Οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας δεν φαίνεται να εξελίσσονται όπως θα θέλετε. Την Κυριακή φροντίστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Ενώ γενικότερα ο Δίας και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν, προς το παρόν για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-6 Νοεμβρίου δεν φαίνεται να έχουν ρυθμιστεί ακόμα θέματα που έχουν σχέση με συγγενείς ή φίλους, με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ή με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις. Υπάρχουν εκκρεμότητες που καθυστερούν την προώθησή τους.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα του τριημέρου αυτού, αφού θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις και επαφές. Την Παρασκευή μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι ή να έχετε ένα άγχος για οικονομικά θέματα, που αγγίζουν μάλιστα την οικογένεια σας. Το Σάββατο δεν είναι καθόλου καλή μέρα για να ταξιδέψετε ή να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, και πολύ περισσότερο αν ανακατεύονται και συγγενείς ή φίλοι. Γενικά, θα είστε σε μια καλύτερη φάση την Κυριακή, που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει πιο δυνατούς και πιο ανανεωμένους. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας δεν έχει πάρει ακόμη μια οριστική τροπή. Βοηθήστε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και μην αφήνετε γενικότερα ένα οικονομικό θέμα να πάρει διαστάσεις κατά την διάρκεια συζητήσεων, ιδιαίτερα το Σάββατο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να μετακινηθείτε, να δείτε φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή είναι πιο δύσκολη, για να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, πολύ περισσότερο δε αν αναμιγνύονται σε αυτά φίλοι, ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας. Προσέχετε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Τώρα ο Άρης επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 12 Ιανουαρίου. Προσέχετε στις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας και αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Το Σάββατο δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να συζητήσετε οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά θέματα . Η Κυριακή μπορεί να είναι αφιερωμένη στους αγαπημένους σας. Δεν αποκλείεται όμως να θέλετε να μείνετε και για λίγο μόνοι. Υπερβολές ίσως κάνετε αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Και η Αφροδίτη και ο Δίας σάς βοηθούν, όμως δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα τώρα, γιατί κινούνται ακόμη σε ανάδρομη πορεία. Από το τέλος του μήνα θα αρχίσουν τα πράγματα σιγά σιγά να προωθούνται.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Παρασκευή είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα για κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές ή συζητήσεις. Αντίθετα, το Σάββατο είναι εντελώς ακατάλληλη ημέρα, για να συζητήσετε είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου. Η Κυριακή είναι μια θαυμάσια μέρα για να δείτε φίλους, να χαρείτε, να διασκεδάσετε. Ωστόσο, γενικότερα τα άγχη δεν παύουν να υπάρχουν. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας ρυθμίζονται, ενώ στον επαγγελματικό χώρο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συνεπείς. Πολλά βάρη μπορεί να αναλαμβάνετε αυτό τον καιρό και το γεγονός αυτό είναι πιθανό να σας κουράζει. Οτιδήποτε έχει σχέση με οικογενειακές καταστάσεις θα πρέπει σιγά σιγά να το φέρετε στα δικά σας μέτρα. Θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας σας αγχώνουν.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας η Παρασκευή είναι μια θαυμάσια μέρα, με συναντήσεις, επαφές, ταξίδια ή και όνειρα για ταξίδια. Το Σάββατο δεν είναι κατάλληλη μέρα, για να κάνετε συζητήσεις. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια και πολύ περισσότερο αν αφορούν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Αντίθετα, η Κυριακή προσφέρεται για κοινωνικές επαφές και είναι μέρα που μπορείτε γενικά να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τις μέρες αυτές αναθεωρείτε τις απόψεις σας για φίλους ή για την συλλογική δουλειά σας. Περιμένετε μέχρι το τέλος του μήνα, που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή φορά πια. Προσέχετε πρόσωπα της οικογένειάς σας και σας επαναλαμβάνω: μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ