Ανήλικη στραγγάλισε τον 43χρονο εραστή της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανήλικη στραγγάλισε τον 43χρονο εραστή της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 16χρονη, Jessica Burlew, κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου συντρόφου της, τον οποίο «στραγγάλισε και χάραξε με ξυραφάκια κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η Burlew κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο φίλος της πέθανε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όταν το επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι «πήγε πολύ στραβά»...Η 16χρονη συνελήφθη στο Glendale της Αριζόνα στις ΗΠΑ, όταν ο φίλος της, ο 43χρονος Jason Ash, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της μητέρας της.

Σύμφωνα με τις αρχές η 16χρονη στραγγάλισε τον Ash και όταν εκείνος έχασε τις αισθήσεις του τον χάραξε με ξυράφι προκειμένου να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ανήλικη στραγγάλισε τον 43χρονο εραστή της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι άνδρες των πρώτων βοηθειών όταν έφτασαν βρήκαν τον άνδρα νεκρό, γεμάτο αίματα.

Η μητέρα της κοπέλας, Tracey Woodside, δήλωσε στις αρχές ότι η κόρη της, που πάσχει από σχιζοφρένεια, την πήρε τηλέφωνο το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι επειδή ο φίλος της είχε χάσει τις αισθήσεις του. Όταν μπήκε στο σπίτι, γράφει το sigmalive, αντίκρυσε τον νεκρό άνδρα, ενώ η κόρη της φαινόταν να μην έχει πλήρη αντίληψη του τι είχε συμβεί.

Ανήλικη στραγγάλισε τον 43χρονο εραστή της κατά τη διάρκεια ερωτικού παιχνιδιού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Αριζόνα Jessica Burlew
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ