Στο κυνήγι του Ξηρού η ΕΛ.ΑΣ. -Νέες επιδρομές και δύο συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Στο κυνήγι του Ξηρού η ΕΛ.ΑΣ. -Νέες επιδρομές και δύο συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες συλλήψεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 17:00 κατά τη διάρκεια των επιδρομών των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας, οι οποίοι «χτενίζουν» Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης της τρομοκρατίας.Σήμερα πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα σε έξι σπίτια στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία στην οικία του ενός βρέθηκε μία σιδηρογροθιά, ενώ στο σπίτι του άλλου συλληφθέντα εντοπίστηκαν ένα ξύλινο τόξο και βέλος με μεταλλική αιχμή, ένα ξύλινο ρόπαλο με προσαρμοσμένο μεταλλικό καρφί, ένα αυτοσχέδιο ξίφος με μεταλλική λάμα, δύο μαχαίρια εκ των οποίων το ένα πολεμικό και μία αυτοσχέδια κροτίδα.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στην Αττική εκτείνεται από τα Εξάρχεια και τον Κολωνό, μέχρι τους Αμπελόκηπους και τα Ιλίσια. Στόχος να βρεθεί το κρησφύγετο του Ξηρού και να μην του δοθεί η δυνατότητα να οργανώσει και να εκτελέσει κάποιο πιθανό χτύπημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ