Το άγνωστο πλουσιόπαιδο από την Κίνα που προσφέρει ένα εξωφρενικό ποσό, για να νοικιάσει μια κοπέλα για τις γιορτές - iefimerida.gr

Το άγνωστο πλουσιόπαιδο από την Κίνα που προσφέρει ένα εξωφρενικό ποσό, για να νοικιάσει μια κοπέλα για τις γιορτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι πιτσιρικάς, αλλά είναι τόσο πλούσιος που είναι πρόθυμος να πληρώσει ένα εκατομμύριο γουάν ( περίπου 125.000 ευρώ), για να νοικιάσει μια συνοδό. Η αγγελία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Weibo.

Οπως αναφέρει η αγγελία, που περιλαμβάνει μια φωτογραφία ενός νεαρού που κάθεται πάνω σε ένα σωρό με χρήματα, ζητά ένα κορίτσι να τον συνοδεύσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, καθώς και στο ανοιξιάτικο φεστιβάλ. Δεν θέλει μάλιστα όποια κι όποια κοπέλα αφού ζητάει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά : πρέπει να είναι κάτω των 25 ετών, να έχει ύψος πάνω από 1,68 μέτρα και να ζυγίζει λιγότερο από 50 κιλά. Εννοείται πως πρέπει να έχει πτυχίο. Μάλιστα, αν καταφέρει να βρει μια κοπέλα με διδακτορικό και παρθένα, θα της δώσει επιπλέον το 10% των χρημάτων.

Από τη στιγμή που η αγγελία βγήκε στον αέρα, όπως ήταν φυσικό, έγινε τρομερά δημοφιλής αφού πάνω από 10.000 κορίτσια έχουν υποβάλει αίτηση. Πολλές, μάλιστα, εξέφρασαν τη λύπη τους που δεν πληρούν τα κριτήρια, ενώ πολλοί είπαν πως πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι ήρθαν σε επαφή με το μυστηριώδη τύπο και επιβεβαίωσαν πως η προσφορά του ήταν γνήσια, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Η ενοικίαση φίλων δεν είναι ασυνήθιστη τακτική στην Κίνα, αφού πολλοί νέοι καταφεύγουν σε αυτή τη λύση για να γλιτώσουν τη γκρίνια από τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα γιορτές ενοικίαση κοπέλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ