To καινούργιο Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150 ευρώ - iefimerida.gr

To καινούργιο Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ο.Το Qashqai, το σύγχρονο best seller της Nissan, άλλαξε γενιά, έγινε ακόμα πιο σύγχρονο και σπορτίφ εξωτερικά και πιο άνετο στο εσωτερικό του, που ταυτόχρονα είναι πλέον πιο ποιοτικό και αναβαθμισμέν

Το καινούργιο Qashqai θα είναι σχεδόν άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με συνολικά τρεις κινητήρες, έναν βενζίνης και δύο πετρελαίου. Ο πρώτος είναι ένας καινούργιος turbo 1.200 κυβικών με 115 ίππους και τιμή που θα ξεκινά με απόσυρση και με μια επιπρόσθετη προωθητική ενέργεια της Nικ. Ι. Θεοχαράκης, της επίσημης αντιπροσωπείας της Nissan στη χώρα μας, από τις 17.150 ευρώ.

Το βασικό Qashqai diesel κινείται από το γνωστό και πλέον πιο οικονομικό κατά 30% 1.5 dCi των 110 ίππων, ενώ η τιμή του διαμορφώνεται από τις 19.710 ευρώ. Ο μεγαλύτερος πετρελαιοκινητήρας είναι ο 1.6 dCi των 130 ίππων και μαζί του το Qashqai μπορεί να είναι προσθιοκίνητο (από 22.210 ευρώ), αυτόματο (από 23.710) ή τετρακίνητο (από 26.210 ευρώ).

Συνολικά υπάρχουν τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, οι Energy, Acenta και Techna, με την τελευταία να εισάγεται κατόπιν παραγγελίας, όπου ακόμα και η βασική δεν υπολείπεται ουσιαστικά σε κάτι.

Παράλληλα το καινούργιο crossover της Nissan μπορεί να εξοπλιστεί και με μια πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, όπως αυτά της αποφυγής μετωπικής σύγκρουσης (Front Collision Avoidance), της αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), της προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (Lane Departure Warning) και της ανίχνευσης κινούμενων εμποδίων (Moving Object Detection).

To καινούργιο Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150 ευρώ | iefimerida.gr 0
To καινούργιο Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150 ευρώ | iefimerida.gr 1
To καινούργιο Nissan Qashqai ξεκινά από τις 17.150 ευρώ | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ