Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις εικόνες του ηλικιωμένου κυρίου με μαύρη μπαντάνα στα μαλλιά, που είχαν ανακαλύψει οι παπαράτσι πριν από δύο χρόνια. Ο Τομ Τζόουνς είναι 74 ετών και βρίσκεται στην καλύτερή του στιγμή.

Αδυνατισμένος, με κομψά ρούχα και εξαιρετικά φωτογενής, εμφανίζεται ως κριτής στο βρετανικό The Voice και κλέβει τις εντυπώσεις.

Τα πρώτα δείγματα αλλαγής φάνηκαν πριν από τρία χρόνια με το άλμπουμ του «Praise & Blame». Και εδραιώθηκε με την τελευταία δισκογραφική δουλειά του «Spirit in the Room».
Ο δίσκος στο εναρκτήριο κομμάτι «Tower of Song» είναι σε στίχους του Λέοναρντ Κοέν. «Ολοι οι φίλοι μου χάθηκαν και τα μαλλιά μου γκριζάραν / και πονώ στα μέρη που έπαιζα / και είμαι τρελός από έρωτα, αλλά ο έρωτας δεν έρχεται» λέει το τραγούδι με τον Τζόουνς να το νιώθει στο πετσί του.
«Οταν το άκουσα, σκέφτηκα πως αυτό γράφτηκε για μένα. Οι φίλοι μου χάθηκαν, τουλάχιστον οι περισσότεροι, τα μαλλιά μου γκριζάραν - αυτά είναι γεγονότα -, αλλά υπάρχει ένας ακόμη στίχος που λέει "γεννήθηκα έτσι, δεν είχα επιλογή, γεννήθηκα με το χάρισμα της χρυσής φωνής"».
Οταν το άκουσε, συγκλονίστηκε.
«Κανείς δεν μου είχε ζητήσει ως τώρα έναν τέτοιο δίσκο. Σκέφτηκα λοιπόν πως, επειδή είμαι σε αυτή την ηλικία και έχω τριγυρίσει για καιρό, ίσως θα έπρεπε να επωφεληθώ της ευκαιρίας. Ισως τώρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για όσο έχω ακόμα πέραση» λέει στον βρετανικό «Γκάρντιαν».
Οταν τον συνέλαβαν με μπαντάνα

Πριν από δύο χρόνια, ο λαμπερός σταρ των «Sex Bomb» και «Delilah» απογοήτευσε όταν είδε τον καλό καιρό στο Λονδίνο και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αποφάσισε να βρει ένα χώρο για ηλιοθεραπεία. Ο ημίγυμνος ηλικιωμένος κύριος που προσπαθούσε να βολευτεί στη ριγέ πολυθρόνα εξωτερικού χώρου, στους κήπους Βικτόρια στο Εμπάνκμεντ, πέρασε απαρατήρητος για τους περισσότερους, αλλά όχι για τους παπαράτσι.
Φορώντας ένα κοντό μαύρο σορτσάκι, αθλητικά παπούτσια και μια μαύρη μπαντάνα στο κεφάλι, δεν θύμιζε σε τίποτα σταρ της ποπ σκηνής και σύμβολο του σεξ. Κάποιοι, όμως, κατάφεραν να διακρίνουν τον κύριο που είχε αφεθεί στις ακτίνες του ήλιου για να διατηρήσει το - σχεδόν μόνιμο και χαρακτηριστικό - μαύρισμά του.
Ο σερ Τομ Τζόουνς άλλωστε δεν αποχωρίζεται ποτέ τον χρυσό σταυρό στο στήθος του, από τότε που έκανε τη μια επιτυχία μετά την άλλη. Οι σκέψεις ήταν λογικό να γυρίζουν γύρω από τον αδυσώπητο χρόνο, ο οποίος δεν εξαιρεί -φυσικά- ούτε τους διάσημους που η καριέρα τους -σε μικρό ή μεγάλο βαθμό- συνδέεται με το κάλλος τους. Κρίμα που δεν θα τον δούμε ξανά να λικνίζει τους γοφούς του στους ρυθμούς του «What's New Pussycat».

Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0

Με την Κάιλι ΜΙνόγκ κάνει τον κριτή στο ριάλιτι:

Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1
Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2
Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 3
Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 4
Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 5
Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 6

Προ διετίας:

Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 7

Η παλιά, χρυσή εποχή με τον Ελβις και την Πρισίλα:

Τομ Τζόουνς, ο σταρ που όσο γερνάει ομορφαίνει [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ